egfrissebb híreink szerint, egy igen újszerű terrorhullám vette néhány nappal ezelőtt kezdetét, Budapest és környékén. Értesüléseink szerint egy szélsőséges, valószínűleg közel keleti csoport tagjai, Albánián keresztül, több mint 3 kamionnal, feltehetőleg, több mint 100 óriási, nagy és egészen kistermetű, erdei és mezei vaddisznót hozott be, valószínűleg hamis papírokkal az országba.

Forrás: magyarok.co.uk
Feltöltő: Gabcy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Te jó ég !
Egész nap egy rendőrségi kisbusz cirkál föl alá a településen
6 rendőrrel ! ( de tényleg )
Lehet, hogy keresik a terrorista vaddisznókat ? :))
GregMester
Le a kalappal a szerzo elott.Nemcsak humoros,hanem valosagos is lehetne akar a tortenet.Ha valoban lenne 100 vaddiszno tenyleg sakkban tudna tartani a fel orszagot,felerne egy terrortamadassal is.Befogni sem egyszeru oket,eleg nagyok is ahhoz hogy felelmet kelltsenek a lakossagban.Kesz hadjaratot kellene inditani ellenuk, mire artalmatlanitani tudnanak oket az allatbefogokkal egyutt es valoban benito lovedekeket kellene alkalmazni a befogasukhoz is.Annyira valosagos a cikk,hogy akar meg is tortenhet.Most inkabb csak abban remenykedjunk,hogy nehogy valakik kapva kapjanak az otleten es megvalositsak ezt, egy masik oldarol megkozelitetve, nem is olyan nevetseges remalmot a jovoben.
alte trottel
@GregMester: Igen, a megoldás a (véglegesen) bénító lövedék. Csak arra kell _NAGYON_ figyelni, hogy a vaddisznó húsa életveszélyes parazitákkal lehet fertőzött, tehát kizárólag _JÓL_ megfőzve, átsütve ajánlatos fogyasztani!
csa-csa
@GregMester: na! kezdhetünk aggódni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.