Az eset természetesen nem nálunk, hanem Svédországban történt.

Hétvégén adják át a Stockholm közelében lévő uszodát, ami egy felújítás után három öltözővel várja a vendégeket – adta hírül az AP. Férfi és női részleg mellett immár az önmagukat semleges neműként identifikálók is nyugodtan átöltözhetnek. A város – Sundbyberg – önkormányzatának közleménye szerint ez lesz az első LMBT-szempontból hitelesített uszoda az országban.

Svédország egyébként is élen jár a szexuális identitással összefüggő jogok biztosításában. Az új öltöző érdekessége, hogy egyszerre csak egy ember fér el benne, és az uszoda vezetése szerint használhatják fogyatékkal élő vendégek és olyan úszni vágyók, akik vallási meggyőződésük miatt szeretnének egyedül átöltözni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Az ilyesmi dolgok jelentik az emberi jogok figyelembe vételét, azt hogy tiszteletben tartják, sőt figyelembe veszik mások másságát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Linna: :) van ilyen...hogy valaki csak amire kiváncsi azt tudja elfogadni...:)
Linna
@Csizmás Kond: Figyu, én sem szeretem a magamutogató buzikat, meg hasonlókat, de itt éppenhogy nem erről van szó! És biztos, hogy nem fogja minden "identitászavaros" használni ezt az öltözőt, pont azért, hogy ne hívja fel magára a figyelmet. Szerintem.
Csizmás Kond
@Linna: ...szerintem meg aki épp azért szenved mert nem tudja eldönteni kicsoda ő az épp azért nem megy olyan helyre vetkőzni ahol mindenki bejáratos, hanem szép csendben a saját külső nemiidentitása szerinti öltözőben fog továbbra is vetkőzni és észre sem veszik.
az aki ilyen kétszersemminemű kiváltságokért harcol az beteges kukkoló.
73
Azok a mocskos liberális svédek!Úgy rohad szét a társadalmuk,hogy amikor majd megdöglenek és eltemetik őket.Éjfélkor nem ők jönnek fel kísérteni,ha nem mi megyünk le enni(Hofi).
tivoli
@Csizmás Kond: tegnap, 21:39
Csak ismételni tudlak:
"van ilyen...hogy valaki csak amire kiváncsi azt tudja elfogadni...:) "
Linna
@Csizmás Kond: Bocs, de fentebb nem éppen ezt mondtam? A kukkoló meg éppen hogy rosszul jár, hiszen a fülke egyszemélyes.
Na, zárjuk le a témát! Erre már túl sok szót fordítottunk. Ráadásul elbeszélünk egymás mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.