A kanadai Jennifer Hibben-White és kisfia Griffin néhány nap alatt világhírű lett, miután Jennifer a Facebookon írt oltásellenes szülőtársainak.

A felháborodott levelet Jennifer február 10-én tette közzé, egy nappal azután, hogy megtudta, akkor 15 napos kisfia kanyaróval fertőződhetett a legutóbbi orvosi vizsgálata során, ugyanis egy váróban ültek a fertőzöttel

A kanyaróvírus ilyen pici babákra nagyon veszélyes, egyik lehetséges végkimenetele a halál.

"Azt hiszitek, azzal, hogy nem oltatjátok be a gyerekeitek, megvéditek őket az autizmustól? Nincs semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy az oltás és az autizmus között összefüggés van. És, ha most a Google-t akarjátok felhasználni, hogy meggyőzzetek arról, tévedek, akkor minden lelkifurdalás nélkül nevezlek benneteket tájékozatlannak. Tudjátok, mi ellen védi az oltás a gyermekeiteket? A fájdalom, a szenvedés, és a halál ellen" – írja az anya.

Jennifer hozzáteszi, mivel tudja, milyen érzés elveszíteni egy gyermeket (az egyik gyermeke ugyanis korábban, egy veleszületett betegségbe halt bele), azt is tudja, hogy a legtöbb szülő térden csúszva könyörögne az orvosoknak a vakcináért, ha ezzel megmenthetné gyermeke életét – írja a Hír24.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.