Két Tupoljev Tu-95-ös orosz stratégiai bombázó jelent meg az angliai Cornwall partjainál szerdán.

A brit légteret nem sértették meg, a királyi légierő Typhoonjai elfogták és kitessékelték őket a környékről, biztos, ami biztos.

A brit honvédelmi miniszter, Michael Fallon aggodalmának adott hangot Oroszországnak a Balti államokban és egyéb európai országokban történő beavatkozásai miatt – írja a BBC. Fallon egy sajtótájékoztatón emlékeztetett rá, hogy két hete már történt egy hasonló incidens, amikor az orosz elnök, Vlagyimir Putyin két orosz bombázót küldött a La Manche csatorna fölé.

A miniszter elmondta, a hidegháború tetőzése óta ez volt az első ilyen eset és aggasztónak nevezte a növekvő orosz hadügyi kiadásokat is. 

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@tivoli: és ha nem? csak a ruszkik tették oda?
tudod ha valakik otthagynak valamit és elaknásítják a környéket...kedves terrorista barátaid nem rohangálnak olyan virgoncul fel és alá önfeledve viháncolva és magyarázva fontoskodva, hogy óvatosan mert bombák lehetnek mindenütt...vagy erre van frappáns magyarázat?
na és a bizonyítékaimhoz mit szólsz...mert azok alapján ezek keményen a ruszkik területein voltak és ezekkel lőtték a városba szorult ukránokat...
bundi
@tivoli: természetesen ahogy a kedves terrorista barátod mondta szigorúan automata fegyverekkel...
bundi
@tivoli: de amit felmutattál az mit is bizonyít? max azt hogy a képedbe "hazudtak" te meg lenyelted...ennyi...kis mohó...
tivoli
@bundi: Szeretem az okos, intelligens emberek társaságát, akikkel öröm eszmét cserélni.
bundi
@tivoli: hiányzik a szmájli...aljas módon burkoltan sértegetlek...próbálom kiprovokálni hogy valami adatot információt adj arról hogy számotokra...mármint a magyar polgári oldal számára miért is emészthető a nagy medve közelsége...miért akartok hozzá bújni...
tudod én naiv és buta libsibolsi mindig is érdeklődő voltam és kíváncsi...
tehát eszmei vezetőtök mivel tette szimpatikussá a ruszkikat számotokra?
bundi
@tivoli: na most folytathatjuk
szerinted az új riport fényében is tartható az, hogy az egész csak a csúnya eu...meg a felhergelt ukrán tömegek miatt való védekezés volt?
mármint a krími invázió...meg az ukrajnai megszállás az oroszok részéről?
444.hu/2015/03/09/putyin-szerint-mar-a-krimi-nepszavazas-elott-eldontotte-hogy-a-krim-oroszorszaghoz-fog-tartozni/
mert putyin azt állítja amikor megbukott a bábja utána eldöntötte a krím elfoglalását...unió...ukrajna vagy az ottaniak népszavazása ellenére is...
vagy itt...
"Távozóban minden kollégának azt mondtam: kénytelenek leszünk hozzálátni a Krím Oroszországhoz való visszacsatolásához" – folytatja az irodájában meginterjúvolt elnök, akinek szavait harci helikopterek és páncélosok bevetését mutató képsorokkal vágták össze.

Négy nappal később egy azonosító jelzéseket nem viselő, állig felfegyverzett kommandó szállta meg a Krím regionális parlamentjét, a rendkívüli ülésre összehívott képviselők pedig megszavazták, hogy népszavazáson döntsenek az orosz Fekete-tengeri Flotta támaszpontjának is helyet adó félsziget hovatartozásáról. "
forrás...
hvg.hu/vilag/20150309_Putyin_onmagat_leleplezve_ismerte_el_azt
próbáltak volna a képviselők a fegyveres kommandósok között más gombot nyomni...
ha véletlen elsül egy két fegyver...hát istenem munkahelyi baleset...és te felelős beosztást meg független álláspontot emlegetsz magadnak?...ez a rajongásotok tárgya?
az élet ismét cáfolt mint már annyiszor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.