Nehéz beszélgetést folytatott Orbánnal – ezt mondta a lengyel kormányfő Varsóban. Orbán Viktor a vitákról nem ejtett szót.

Őszinte és nehéz beszélgetést tartottunk az Európai Unió Oroszországhoz és Ukrajnához fűződő viszonyáról – jelentette ki Ewa Kopacz lengyel kormányfő csütörtökön. Kopacz Orbán Viktorral folytat megbeszélést Varsóban csütörtökön.

Komoly vita lehetett Orbán és a lengyel kormányfő között

Kopacz elmondta, hogy a találkozón alapvető fontosságúnak nevezte az Európai Unió és a visegrádi országcsoport egységét Ukrajna ügyében és emlékeztette vendégét az 1848-as szabadságharc, valamint az 1956-os forradalom idején megnyilvánuló lengyel-magyar szolidaritásra.

Orbán Viktor a vitáról elfelejtett szót ejteni, ehelyett arról beszélt, hogy Lengyelország mindig speciális helyet foglal majd el a szívünkben.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@bakegya: Mikor az egyetemisták tüntettek a továbbtanulás nehezítései ellen sorra nyilatkozták a fideszesek, hogy nem értik a felháborodást, hisz a tüntető egyetemistákra nem vonatkoznának az új szabályok csak az utánuk jövő generációra. Úgyhogy teljesen igazad van. Ezek a szolidaritás fogalmát egyáltalán nem ismerik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@human: ezek a politikus csajok keményfából vannak, nem vevők a vigyorgóvikire.
human
@lampa laz: Orbán talán tudja is ezt, de akkor kifele szól a kézcsók és aki a kéz végén van az csak biodíszlet.
ilos
@bakegya: A helyesírásod alapján szerencsére te mindent tudsz. :)
bakegya
@ilos: igazad van összehasonlító nyelvtudományi ismereteimmel bizony számos gondot okoztam már akár angol-szász,de még szláv nyelvterületen is,de akkor ösztönösen jön a latin-és az nem mindenkire, de arra a néhány dologra amire nem nekem, hanem a körülöttem élő és valódi problémáik orvoslására szükség van, még hasznos lehetek én is, a nyakatekert,műragozó magyarkodó nyelújított magyar hablatyolni valómmal is- KIFLICSÜCSÖK FITYISS NAGYASSZONY-CSAKKK,CSAKKK megmaradt ,ennyit sikerült ELTULAJDONÍTANOM,MAGAMÉVÁ TENNEM nekem is a sikeres nemzeti lószarból.
bakegya
Orbán vicctor tort ült már sokadszor az agresszor-és korrupt Putyinnal-FÖLD -GÁZ-ÜR-ÜGY-ben!-egyedül magányos vigyorral a világpolitika érdekképviseletében???
Ez lenne a SZOLIDALITÁS ALAPKÖVE VILÁGVISZONYLATBAN-és azt éppen a felcsuti maradonának lell kitermeltetni???
ilos
@bakegya: Mutasd meg magad orvosodnak, gyógyszerészednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.