Kezdőtőke, ismerős, a célország nyelvének ismerete, az adott munkaerőpiacon keresett végzettség és egy cél mindenképpen szükséges a sikeres külföldi munkavállaláshoz. Fontos továbbá a külföldre költözés precíz megtervezése, információgyűjtés, szükség okmányok hitelesítése. A nyitott, rugalmas hozzáállásról, önbizalmunk fejlesztéséről sem szabad elfeledkezni – mondták külföldön élők magyarok, Votisky Petra pszichológus és Tanay Marcell, az EUWork állásközvetítő iroda ügyvezetője a HR Portálnak. A külföldre költözés legfontosabb aspektusai.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagy altalanossagban Petranak igaza van, de azt nem tudom, hogy mitol olyan nyugodt, hogy "ezek az emberek majd visszajonnek"... O otthon, Ma.o.-n megfogta az Isten labat ezzel a pszichologusi tanacsadoi allassal, de ez nem mindenkinek sikerul, igy kenytelen csaladostul elhagynia a hazajat.

Az nem tetszett meg, amilyen lazan kezeli a kerdest, hogy "migracios mozgas" mindig is volt,... Jozsef Attila mar a 200 ezer kitantorgo magyart is eszrevetelezte, a millional is tobb ennek a nonek atlagos migralast jelent? Hmmmmm...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.