Az Air Canada Airbus A320-as repülőgépének AC 624-es típusú, Torontóból Halifaxba tartó járata épp a leszállását végezte, mikor balesetet szenvedett – írja az airportal.hu.

Az egyébként 24 éves repülőgépen az 5 fős személyzettel együtt 133 utas tartózkodott, akiket vészcsúszdák segítségével menekítettek ki a gépből. Közülük 25-en könnyebb sérüléseket szenvedtek, az oldal tudomása szerint 23 embert szállítottak kórházba.

Újabb Airbus-baleset

A repülőgép leszállásakor épp hóesés volt, a légi jármű kisiklott a pályájáról. A portál szerint legalább egy futómű sérülhetett meg vagy törhetett ki a helyéről. Az Airbus a balul sikerült landolás előtt közel fél órát várakozott a levegőben a leszállási engedélyre várva.

A repülőteret reggelig lezárták, ahol az esetet követően egy áramszünet is bekövetkezett, amíg a várakozás tartott. Arról még nem érkezett tájékoztatás, hogy az eset összefüggésben áll-e a Germanwings A320-as járatának balesetével.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
már megint a (hatásvadász)címadás...

aszongya: sűrű hóesésben szállt le... azért ne feledjük, cca száz tonnát kell megállítania a jól felkészült pilótáknak, egyáltalán nem tökéletes leszállási viszonyok közt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nicolekidman
@wagabund: Ez már nekem is az idegeimre megy, igazad van. Tisztelettel.
Csizmás Kond
...ismét egy szerelemcsalódott depressziós félvak stb másodpilótára akarják rákenni ?
alterego56
Erősen fantázia dús elmével kell rendelkezni ahhoz összefüggést lássunk a kanadai illetve a német gép balesete között.
ilos
"Arról még nem érkezett tájékoztatás, hogy az eset összefüggésben áll-e a Germanwings A320-as járatának balesetével." Mégis milyen összefüggés lenne? Esetleg itt is depis volt a pilóta? Vagy mi?
kamazuka
Remélem nem azzal folytatódik a hír,hogy a pilóta felesége fityiszt mutatott előző éjjel és a pilóta végső kétségbeesésében a hóesésnek vezette a gépet!
36
Szerintem az Airbus, több gépet ad el, mint a Boeing. Talán szúrja a Yenkik szemét ez a tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.