Lubitz szülei az áldozatok hozzátartozóival érkeztek a helyszínre. A férfit négy pszichiáter is kezelte, attól félt, hogy megvakulhat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Itt azért a pszichiáterek felelőssége kimutatható mert mi az hogy nem lehet szólni a munkáltatónak ha ilyen súlyos depressziót állapítanak meg egy pilótánál. Ezt nem értem.
KERKA
A pilóta édesapjától is DNS mintát vesznek, hogy ez alapján tudnák valamelyik emberi darabból beazonosítani a fiát akit egyenlőre nem találnak. Sajnos pont ezért érkeznek a helyszínre az utasok hozzátartozói is.
Csizmás Kond
Egyik újság utal a másikra...ez a tény.
Dr. Felipe
@Horizont: Lehet hogy nem mutatja, azért belül biztos hogy megtörte mert mindenkit csak emésztene ha a fiából egy pszichopata tömeggyilkos válna.
A szüleit ez életük végéig emészteni fogja az biztos, főleg úgy hogy fiatal gimnazisták is ültek a gépen akiknek még csak most kezdődött volna az élet. Ez az őrült meg megfosztotta őket az életüktől, esélyt sem adva nekik a menekülésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.