Mindössze 7 km2, de a világ legboldogabb helye lehet, ha az elnök betartja az ígéreteit. A magyar–szerb határtól 20 km-re délre, a Vajdaság mellett lévő mindössze 7 négyzetkilométeres területet Liberland Szabad Köztársaságnak keresztelte el, és természetesen ő lett az új ország első elnöke is. "Az új állam alapítóinak célja egy olyan társadalmat létrehozni, ahol a tisztességes emberek anélkül érvényesülhetnek, hogy az állam felesleges szabályokkal és adókkal keserítené meg az életüket" – mondta Jedlička, aki szerint az ország létrejöttét már bejelentették Szerbiának, Horvátországnak és az ENSZ-nek.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyen hulyenk mar nekunk is van: o mar az apostoli kiralyunk is... Es senki nem viszi be ot a Lipotra... (jo, jo, valami zartabb osztalyra...:o))
levi
Ezen már gondolkoztam én is, Magyarország mai teületén alapítani egy új országot mondjuk Magyar Köztársaság néven, amibe mondjuk Felcsút és 5 km2-es térsége nem tartozik bele. Kész, a törpét meg a haverjait kiküldjük az országból.
Ráadásul még vámot is szedhetnénk tőlük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.