Exkluzív interjút adott az ATV-nek José Manuel Barroso, az Európai Bizottság előző elnöke. Azt mondta: az Európai Unióban nem lehetséges a halálbüntetés visszaállítása, aki pedig ilyet akar, az távozzon az EU-ból.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Mariner1: Aki a jobbikhoz kötődik, mint te, az bizony nácika, még ha nem is veszi észre. Nekem semmi közöm az ostoba jobbikhoz.
Minden értelmes ember számára nyilvánvaló, hogy Németország mely időszakban volt náci.
Blöffölgetsz, nagyokos! :)))
Mariner1
Libucim! Attól, hogy valaki, aki a kloákájával "gondolkozik", még nem lesz a világ olyanná, amilyennek ő tartja. Akárhányszor gágogja is világgá-gá-gá! :-)))
Anna Mária
@Mariner1: Hát sajna tőled ennyi telik. Nem valami sok... :D
stirliitz
@Mariner1: Ne foglalkozz vele, nem tanult történelmet, őszintén szólva, az is csoda, hogy írni tud.

Ami pedig a témát illeti: a halálbüntetés nem jó, hiszen EU tagállam vagyunk, ergó anno bizonyos kötelezettségeket vállaltunk. De a mezei fogva tartás sem, hiszen veszett sok pénzébe kerül az adófizetőknek eltartani a bűnözőket.
A jó megoldás az lenne, ha exportálnánk a bűnözőinket, ezzel új szintre emelnénk a büntetés végrehajtást. Az EU hozzáállása, reakciója mi lenne nem tudom, lévén a fene tudja, hogy ez szabályozva van-e?
Mariner1
@stirliitz: Nem tehet róla. nem gondolkozhat, mert agya az nincs. Génjei vannak. Azok programja szerint firkálgat. :-)))

Az exportnak sok jog akadálya van. Ellenszegülés letörésének módjai, fegyelmezés kiszabása, esetlege szökésnél fegyverhasználat stb. A kapcsolattartás nehézségeiről nem is beszélve. A halálbüntetés a megoldás. Ez persze jelenleg nem lehetséges, de minden változik. 1985-ben senki nem gondolta, hogy öt év múlva köztársaság leszünk, és október 23-a ünnep lesz. Szerintem Európa kezd észhez térni, és idővel megszabadul a liberális átoktól.
Addig is lehet olyan körülményeket (és lehetőséget) teremteni az elítéltnek, hogy maga hajtsa végre magán az ítéletet.

kepfeltoltes.hu/view/150518/cella_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
stirliitz
@Mariner1: Szívből kívánom, hogy igazad legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.