Magyarország átlépte a határt, ezért az Európai Uniónak cselekednie kell a halálbüntetés újrabevezetésének felvetése, valamint a migrációval kapcsolatos kormányzati idegengyűlölő retorika ellen, hangoztatta az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának közleménye, amelyet néhány órával a témáról folytatandó csütörtök délutáni EP-szakbizottsági vita kezdete előtt tettek közzé.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
“Orbán Viktor nem védelmez semmit. Ő mindent rombol. A halálbüntetésről való vita elindításával Magyarországot a történelem menetével szembe állítja. Szélsőséges álláspontot foglal el, annak érdekében, hogy az európai értékekkel teljességgel ellentétes, populista, önkényes és idegengyűlölő eszközökkel erősítse hatalmát. Nincs már több idő a párbeszédre, itt az ideje a cselekvésnek.” - mondta a belga Louis Michel közleményében.
varirmag
Hát...ha a magda marinkora és a többi sorozat gyilkosra gondolok ...lehet hogy ebben is követnünk kellene amerikát ???
Anna Mária
@varirmag: Nem szimpatikus emberek, tehát ne is gondolj rájuk! :)
varirmag
@Anna Mária: Ők nem emberek, hanem gyilkosok !!! és gondolni kell rájuk mert vannak hozzájuk hasonlók akik holnap esetleg minket vagy másokat vesznek célba.
Hiszen ha / HA ! elkapják őket akkor is megússzák néhány év büntivel !!!
Azt hiszem igazuk van az amerikaiaknak !!!
Anna Mária
@varirmag: Akkor szerintem írj az amerikaiaknak.
Én nem szeretnék olyasfajta vitába bonyolódni, hogy ki ember és ki nem.
Biztos vagyok benne, hogy nem tudnád nekem bebizonyítani, hogy egy gyilkos nem ember, hiszen van neki is két füle, meg beszél.
Szóval ezt hagyjuk inkább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.