Megdöbbentő videó került fel az internetre. A rejtett kamerás felvételeken látható, hogy egy nagydarab ápolónő bántalmazza a törékeny, 84 éves Hope Shepherdet.

A kamerát Shepherd lánya rejtette el a dél-afrikai idősek otthonában, azután hogy különös zúzódásokat fedezett fel rákbeteg édesanyja testén. Hope gégerákban szenved, így nem tudta elmondani, hogy mi történt vele, az otthon pedig csak annyit mondott, a beteg minden bizonnyal kiesett az ágyából.

Bernice Robertsont továbbra is kételkedett, ezért helyezte el a kamerát a szobában. A 15 perces felvételből összesen 2 percet hoztak nyilvánosságra. Jól látható, hogy a megtermett ápolónő ráncigálja, felpofozza, könyékkel és ököllel ütlegeli a csont és bőr nénit, akit az ágyból sem enged felállni.

A Daily Dispatch című lap szerint Ncediswa Mkenkcele a továbbiakban válogatott kínzásokat alkalmaz az idős betegen, például a nyakán kialakított nyílásba belefújja egy dezodor tartalmát, vagy odakötözi a tolószékhez, a tolószéket az ágyhoz és magára hagyja három órára. A 40 éves ápolót márciusban tartóztatták le, két hét múlva folytatják az ügy tárgyalását.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Remélem a seprű nyelét feldugják a görénynek!!
36
Szegény nagyapám jut eszembe. 1992-ben történt. Agydaganatot diagnosztizáltak nála. Bekerült a szentesi kórházba és várnia kellett a műtétre, amit szegeden végeztek el. De amíg, szentesen volt, a poklok poklát járta meg velünk, a családjával együtt. Egy nap, nem találtuk a belgyógyászat osztályon. Nem szóltak nekünk és önkényesen átvitték a pszichiátriára, "mert sokat mászkált". A pszichiátrián, ordibáltak vele és láttuk rajta a külsérelmi nyomokat. Lépni sem tudtunk, mert másnap már át is vitték szegedre, mesterséges kómában tartották a műtétig. Szegeden, az egyetemi klinikán, nagyon tisztességesen bántak vele és a műtét is nagyon jól sikerült. Amikor hazavihettük, kijelentette ő többet vissza nem megy! Marad a családdal, lesz ami lesz. Még volt szép 6 hónapja. Újból megtanult járni, beszélni, tenni venni. Otthon velünk, nagyon jól érezte magát lelkileg. Majd hirtelen megjelentek az áttétek, leesett a lábáról és a család körében, távozott a földi életből. Ha nem lett volna a szentesi 1 hónap kínzás, ráadásul pszichiátriai. Talán, több időt kapott volna.
papa.49
@36: Borzalmas amit leírtál, sajnos tudom hogy igaz,mert nem csak másutt itthon is előfordul ilyen eset...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.