Azt eddig is tudtuk, hogy ördögien zseniális szerkesztők ülnek az RTL Klubnál, de a Nagy Pofon-Gate-et tényleg sikerült kimaxolniuk a szombat esti híradóban.

Azután, hogy kitértek arra, hogy Juncker diktátorként köszöntötte Orbán Viktort, természetesen bemutatták az elcsattanó saller jelenetét is, ám nem egyszer, nem kétszer, de még csak nem is háromszor, hanem összesen ötször a riport alatt. Ráadásul ebből egyszer lassított felvételen. Azt sem hagyták ki a beszámolóból, hogy a pofon után még a lökdöste is a miniszterelnököt az Európai Bizottság elnöke.

És ha már Junckerről volt szó, akkor felidézték, hogy már januárban is volt egy rendhagyó közös jelenetük, ahol is kézfogásuk után a luxemburgi politikus szintén elég megalázó módon, kézen fogva húzta ki Orbánt a teremből.

A riportban megszólalt az esetet elbagatellizálni próbáló Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke, aki azzal magyarázta az incidenst, hogy Juncker nem "plasztikpolitikus" és kifejezetten jóban vannak a magyar miniszterelnökkel. Majd nyilatkozott az aggódó MSZP-s ellenzéki EP-képviselő, Ujhelyi István is, aki szerint Juncker viselkedése egyértelműen annak a jele, hogy Orbánt "rendkívül lenézik".

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig eddig úgy tudtuk hogy g vicctor kommunista spicli elvtárs szokott sallerokat osztogatni Brüsszelben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Így néz ki, amikor a saller visszaüt.
mate03
@Desischado: Tudod van úgy, hogy visszaüt a saller osztás!
Strong
Ha nem lenne médiamegjegyzés erről, akkor én azt mondom, hogy egy jópofa húzás volt a Junkertől, és a Viktor is jól reagálta le.

Ne lássunk mögé többet, mint ami...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.