Egy vasárnap éjjel fülelték le azt a nőt, aki 131 fehérneműt próbált ellopni a Walmartból. A Georgia állambeli diszkontból elcsent bugyik összértéke 749,95 dollár volt – írja a WSBTV.com.

A rendőrség megerősítette, hogy a 22 éves Julia Marie Jones a retiküljében, a kézitáskájában és bevásárló zacskókban próbálta észrevétlenül kicsempészni az értékes szajrét. Jones bolti lopásért került a Cobb megyei börtönbe, ahonnan 5000 dolláros óvadék ellenében kiengedték kedden.

A Huffington Post megpróbált interjút kérni a lánytól, de ő nem válaszolt a lapnak, viszont Június 13-án egy hosszú üzenetet rakott ki a Facebookjára. Jones posztjában arra panaszkodik, hogy az eset óta rengeteg ismerőse megosztotta a róla szóló cikkeket, kirakta a falára vagy megjelölte őt a hír mellett.

131 fehérnemű ellopásával vádolják a fiatal nőt

A 22 éves bolti szarka nyomatékosan kéri ismerőseit, hogy hagyják el ezt a rossz szokásukat és ne ítélkezzenek felette anélkül, hogy ismernék a teljes történetet, ami egyébként senkire se tartozik. A kínos incidens napján borzasztó rossz dolgok történtek vele és szeretné, ha végre leszállnának róla.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hát istenem...szereti naponta többször váltani a bugyiját !!
KERKA
@volvós: de az is lehet, hogy ő nem is hordja a bugyikat, csak gyűjti:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.