Magyarország tiszteletet érdemel azért, hogy megpróbálja saját erőből megoldani az illegális bevándorlás következtében a határain kialakult helyzetet – vélekedett Robert Fico szlovák miniszterelnök a pozsonyi Globsec biztonsági konferencia péntek délutáni panelbeszélgetésén.

"Szeretném bizonyos értelemben kifejezni tiszteletemet Magyarország iránt. Arról ugyanis nem sok szó esik, hogy Magyarországra több bevándorló érkezett, mint Olaszországba vagy Görögországba. És nem voltak rendkívüli csúcstalálkozók, senki nem kért semmit. Most azonban, amikor a migránsok Görögországba vagy Olaszországba érkeznek, ráadásul kisebb számban, mint Magyarországra, ebből egyszerre világméretű probléma van" – mutatott rá a szlovák miniszterelnök.

Fico úgy vélte, hogy "Magyarország igyekszik erre a problémára önállóan reagálni, ami tiszteletet ébreszt" a világban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Ha erre jár Fico, jó nálam egy kávéra... bónusz: egy pogi...
Dr. Felipe
"Fico úgy vélte, hogy "Magyarország igyekszik erre a problémára önállóan reagálni, ami tiszteletet ébreszt" a világban."

Aha aztán mennyi lóvét is kap Magyarország az uniótól a menekültügy kezelésére? Na meg azzal is vitatkozni lehet hogy Magyarországra több menekült jön mint Olaszországba meg Görögországba mert az ábra kicsit mást mutat. Görögországban konkrétan az összes turista szigetet ellepték már.

Nem is tudtam hogy a nagyotmondás ennyire ragályos.
justhpeter
Fico mesternek is az Orbáni megoldás javasolt. Sárga, zöld pirulák óránként felváltva.
qrfly
fico spori a saját farkával verje a csalánt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.