Görögországban megtiltottak minden pénzátutalást külföldre, emellett a pénzfelvételt is korlátozták, de a turistákra más szabályok lesznek érvényesek.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ez most olyan, mint utóérzésben a tunéziai gyilkolászás. "Nem is gondoltuk volna hogy megtörténhet." Múlt héten, még a túrisztikai szakember, azt mondta. Menjen mindenki nyugodtan görögországba. Végül is igaza van. Nyugodtan nyaralhat mindenki, csak legyen nála mindíg, elég euro. Szóval, az európai ember annyira elkényelmesedett, globalizálódott, hogy azt gondolja, minden országban egyformán gondolkodnak. Pedig nem. Fogadni mernék, hogy a nyugati túristák fognak először pofázni, a görög helyzet miatt. A görögök, meg karba tett kézzel, sziesztázgatnak. Úgyse tudnak fizetni. A kormányuk pedig, tisztában van vele, hogy a belüknél fogva lógatják fel őket, ha letérdelnek a pénzhatalomnak. Na ez a demokrácia.
36
Olvasom az IMF ajánlatát a görögöknek, amit elutasítottak. Nem akartam hinni a szememnek. A REKLÁM ADÓ bevezetése az egyik! Már az IMF is unortodox, illiberális?! Ezek után kívánom hogy a görögök, a legnagyobb kárt okozzák az EU-nak. És remélem a folytatást. Portugália, Spanyolország... Gáz viszont, hogy a mi államadóságunk csak növekszik. Ma reggelre, az euro, 313, a svájci frank, 303 ft. a bankközi piacon. Érdekes.
szaboria1
Sajnos mi is megfogjuk érezni ha csődöt jelentenek. Akkor fog kiderülni mennyire vagyunk mi jó állapotban.
Freewolf
A Görögök adnak az eurónak most! Még jó, hogy nálunk nem vezették be!
Meg is érdemli ez a tesze- tosza EU, csak sajnos mi is meg fogjuk érezni!
szaboria1
Már meg van a válasz 500 millió EU hitelt veszünk fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.