Az egykor a miniszterelnök vejének kezében lévő Elios Zrt. őrületes sikerszériája felkeltette az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatalnak is a figyelmét – írja az Index annak ellenére, hogy értesülésüket az OLAF hivatalosan nem erősítette meg.

Annyi biztos, hogy a magyar Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztálya nyomozást indított az Elios Innovatív Zrt. négy közbeszerzési ügyében – derült ki még március elején. Az ORFK tájékoztatása szerint a nyomozás "versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban" bűntett elkövetésének gyanújával indult. A lap úgy tudja, hogy a nyomozás azóta több tanúmeghallgatással folytatódott, amelyekkel a rendőrök főként az Elios szekszárdi üzletének hátterét próbálták feltárni.

Tiborcz István ma már nem tulajdonosa a Green Investment & Solutions Kft.-n keresztül az Elios Zrt.-nek, eladta a West Hungária Bau Kft.-nek., így a cégek a 79. leggazdagabb magyarhoz, Paár Attilához kerültek.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nolám, ezért adott gyorsan túl rajta, mert kezd égni a lába alatt a talaj... :-/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@soljanka: Igen, ez manapság nagyon fontos. A gyerekeknek legyen hova menniük. Spórolni is kell, szükség esetén legyen kis kp. az induláshoz.
evacica
@Anna Mária: Nem tiborczka fizet, sajnos, ha nem mi, mint mindig! Jó, hogy az Orbán lányék a saját lábukon állnak, na némi apuci támogatással! Az alma nem esik messze a fájától!
amaramaistanna
Most fog véget érni a mások lábán való állásnak!
Anna Mária
@amaramaistanna: Reméljük a legjobbakat.
mariaberta
No csak, A "saját láb" kissé görbe? Hát nem csoda lovas nemzet vagyunk! A meggazdagodás is kissé görbe utakon jutott fent nevezett és élete párja tulajdonába.
Élénk figyelmet szentelek a folytatásnak.
kukac50
Rogán után és Szíjártó után is nyomozhatnának.
Ez a Magyar igazságszolgáltatás szégyene,és a faladatra alkalmatlanságukat igazolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.