“A terroristavezér üzenetében közölte: hét napon belül ürítsék ki a damaszkuszi szerb nagykövetséget és rendeljék haza az összes diplomatát, különben mindenkivel végeznek. Ivica Dačić szerb kormányfő az újságíróknak elmondta, hogy a fenyegetés komoly, és vélhetően annak tudható be, hogy a szerb rendőrség felderítette az ország középső részén alakult iszlám terroristákat toborzó bázist, és napokon belül átfogó akcióba kezd ellenük. A belgrádi Politika írása szerint a szerb rendőrök hónapok óta nyomoznak az európai dzsihádista sejt után, melynek egyik főhadiszállása a koszo­vói Kaçaniku városkában van, a másik pedig Szerbiában.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ez egy 2014 szeptemberi írás. Picit régi. Szerintem a szerbek, koszovóiak, albánok, becsináltak és hagyták őket tovább szervezkedni. Ezek is amolyan fej levágó, tömeggyilkos emberek. A 90-es évek dél-szláv háború képein, előszeretettel pózolnak fejekkel a hadurak. És az IÁ jattol az államfőknek, amire Putyin is azt mondta, hogy ezt nektek Déli-Áramlat, ha kiszolgáljátok a muszlimokat! A romák pedig...nem minősítem.
szandokan
@Anna Mária: Mert ugye szegény iszlámok nem terroristák, és nem szervezkednek, á, ők nem olyanok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.