Tragikus hirtelenséggel elhunyt Tóásó Előd felesége, Maria Elena Fortun de Toasó La Pazban. A nő mindössze harminc éves volt – írta meg az mno.hu.

A halál oka az orvosi jelentés szerint egy fertőzés, melynek következtében kórházba került az asszony, de az életét már nem tudták megmenteni.

Mint ismeretes, a Bolíviában fegyveres felkelésben való bűnrészesség miatt öt év tíz hónapos börtönbüntetést letöltő Tóásó Előd a la pazi-i San Pedro börtönben ismerkedett meg feleségével, Guillermo Fortun bolíviai ellenzéki politikus, korábbi belügyminiszter lányával. Tóásó a Baptista Szeretetszolgálat segítségével április végén hagyta el Bolíviát, a tervek szerint pedig a felesége augusztusban követte volna Magyarországra – emlékeztetett a lap.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
La pazi "juhász baleset" ismeretlen osztrák gázolóval !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Bár ilyen lenne a lottóötösöm, ahogy ezt előre megjósoltam! Az a szegény nő és családja nem tudta milyen kígyót melenget a keblén!!!
Tóásó ezt nem tudta előre?! Addig éljek!
nezelodo
@bencemacska: Majd rohan vissza gyászolni és tisztességgel eltemetni...
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
VasiMu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
@VasiMu: Akkor vedd a hónod alá oszt. vidd magaddal haza Romániába, NEKEM NEM HŐS, HANEM EGY SZAROS TERRORISTA, ÉRTED!!!))))))))))))
vukkocska
@Mirabilis: Még anno a bolíviai kormányból nyilatkozott valaki. Ha lesz rá időm, előkeresem neked. Kis türelmedet kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.