Állítása szerint az ellene irányuló rasszizmus, szexuális zaklatás és kegyetlenkedések miatt állt brutális bosszút két egykori kollégáján Vester Lee Flanagan. Mint megírtuk, tegnap Virginiában a férfi élő adásban lőtte agyon a 24 éves Alison Parker riporternőt és a 27 éves Adam Ward operatőrt.

A gyilkos indokait 23 oldalas faxüzenetben fejtette ki, amit elküldött az ABC televíziós csatornának – írta meg a a Dailymail . A fentebb említett állítólagos sérelmeken túl az is dühítette a fekete, homoszexuális Flanagant, hogy Charlestonban egy rasszista támadás során 9 afroamerikait öltek meg egy templomban.

Ezért mészárolták le élő adásban a tévéseketAz áldozatak: Alison Parker és Adam Ward

Az egyébként tehetségesnek tartott Flanagant azért küldte el korábban a WDBJ csatorna, mert kibírhatatlan természete miatt nehéz volt vele együtt dolgozni és ha kritika érte, mindig rasszista indokoknak tulajdonította azt. Elbocsátásakor rendőrökkel kellett kikísértetni, ezt pedig operatőr áldozata, Ward le is filmezte, ami miatt őt már akkor megfenyegette.

A két tévés lemészárolását 40 ezer ember néző látta egyenes adásban.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nocsak...amerikában létezik rasszizmus? nemááá...

ezt nem tudtam...olyan békés országnak tűnt eddig..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
...rosszul vagyok az egésztől...

tehát többszörösen hátrányos megkülönböztetést elszenvedő elkövetőről van szó - akiről minden hírportálon azt sikerült megtudnom, hogy elviselhetetlen ember volt -és amikor ezt szóvá tették neki, akkor azt próbálta bizonyítani, hogy mert fekete -és b*zi - ezért diszkriminálják...majd tette, amit t tett...

lelke rajta...
lópicigáspár
"A két tévés lemészárolását 40 ezer ember néző látta egyenes adásban."

Meg húszezer patkány, ötvenezer szúnyog...!
kkalman
A selejt bosszúja.
Nyugodjon békében a két áldozat!
Fradigege
A rabszolga leszármazott idegileg instabil és komplexusos szociópata. Miért pont a nőkre lőtt? Ment volna Kuk Lux Klán klubba. Ott visszalőttek volna.
F_Viktor
Veszélyes dolog a rasszizmussal játszadozni...
dömdödöm
Nem jó senkivel xarakodni ott ahol mindenkinél fegyver van ,nem tudom kinek lehet hinni de
asszem ha valakit kibaxnak az állásából annak könnyen elszállhat az agya . Érthetetlen az mitől olyan biztosak benne hogy egy retardált nem forral bosszút amit mint ebben az esetben is
gondol egyet és lő . :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.