Akár ötven is lehet azoknak a holttesteknek a száma, amelyekre a hatóságok az A4-es jelzésű autópályán Burgenlandban csütörtök délelőtt.

A 444.hu a Die Kronen Zeitungra hivatkozva azt írta, egy teherautó parkolt szerda óta Neusiedl és Parndorf között, ebben bukkantak az elhunyt migránsokra.

Rengeteg menekült holttestét találták meg az osztrák autópálya mellett

Az osztrák autópálya-felügyelet megerősítette az értesüléseket. A rendőrségi tájékoztatás szerint halálukat fulladás okozta, a sofőr eltűnt a helyszínről.

A burgenlandi rendőrség szóvivőjét az Index idézte, aki "szörnyű bűncselekményről" beszélt. Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter azt mondta: a tragédia mindannyiukat megrendítette, az embercsempészek pedig "bűnözők, akik nem a menekültek megsegítésében, hanem csakis a profitban érdekeltek".

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@anyakönyvvezető: Nem kioktatás kép, csak javaslatként. A hozzászólások alatt van egy nyíl, ha valakinek jelen esetben nekem írsz értesítenek, hogy válaszoltak a kommentre.

@anyakönyvvezető: ma, 16:19.
Szerintem teljesen felesleges a nagy magyart játszani, ma már megszűntek a határok, az általad sodort területeken akár lakhatsz, dolgozhatsz, földet, házat vásárolhatsz.
Mindettől függetlenül nem hátrány, ha tudod a magyar helység neveket.
Trianon!
"A múlt felhánytorgatása a legjobb módja annak, hogy tönkretegyük a jövőt."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@soljanka: Az auto budapesten van bejelentve ezt az informáciot adta a magyar rendörség az osztrák rendörségnek. Ezt pedig az osztrák rendörség mondta el ország - VILÀG elött ma 18:00 orakor.
karma1
@verőce21: Hozzad egyaltalan nem szoltam, lehet hanyagolni... Es a hazamat egyaltalan nem utalom, sem kotelezoen, sem mas modon. Az angol forditassal nem kell magad farasztani, sem az eszt osztani
Gömblulus
Sajnálatos, ami történt. De könyörgöm, miért 86-szor megjelentetni más-más cím alatt?
jolibaba
Nem vagyok a halálbüntetés híve, de ezeket az embereket ugyan ilyen módon, bezárva egy hasonló buszba elküldeném a másvilágra. Itt már semmiféle érv nem merülhet fel a halálbüntetés ellen, hiszen ezek az emberek tisztában voltak azzal, hogy kik vannak bezárva az autóba és hagyták, hogy a kínok kínját kiállva haljanak meg. Borzalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.