Aki csak egy kicsit is képben van a magyar futballrajongók bizonyos rétegeinek kultúrájával, nem sok jót vár, ha azt hallja: fociszurkolók üzentek a menekülteknek a pálya mellől. Úgy tűnik viszont, Németországban ez is másképp működik.

Íme néhány Twitterre felkerült kép ezekről az üzenetekről. "Refugees, welcome", írják, ami azt jelenti: "menekültek, üdvözlünk!"

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Na ezt az álláspontot az ( Echte Deutsche ) polgárok nem így gondolják! :)
Naponta felgyújtanak táborokat, különböző fórumokon pedig osztják a migránsokat is és a rendvédelmieket is...

Nálunk valami?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Ne transzparenseket lobogtassanak,hanem vigyék őket !
Vagy ők is úgycsinálnak mint Merkel ???

Pofázunk,pofázunk, aztán JÁJ? BOCS FÉLREÉRTÉS !!!
libellle
@varirmag: aha, azert van ebben az évben majd egymillio menekült Németországban. Eddig 800 ezerre schatzolták a számukat már felkerekitették a milliora. Ebböl visszaküldenek Serbiába, Kosovóba esetleg kétszázezret. a többi marad. Mennyi marad Magyarorzságon. ?? Tiz, esetleg. Ott a ti miniszteretek pofázik percröl percre csupán örültséget. Csak a pénzeket teszi el amit a menekültek után fizet az EU. Reméljük soha többé nem kell a magyaroknak menekülniük, ugyanis nem feltétlenül példásan és emberien viselkedtek embertársaikkal.
mate03
@Freewolf:! A hazaszeretetért nem,csak a zsidózásért ,meg a cigányozásért! De ezt egy bigott Jobbikosnak,hiába magyarázom!
Freewolf
@mate03: Biztos a zsidózás és a cigányozás miatt tiltották ki a magyar zászlót is a meccsekről! Bizony! Magyarországon a focimeccsen tilos a magyar zászló! Vajon kik érhették ezt el? Csak nem az említettek?
mate03
@Freewolf! Legalább hazugsággal,ne tetézd a hülyeséged! Hol és mikor tiltották ki a Magyar zászlót!? Vagy csak taggyűlésen hallottad!?:
Dr. Felipe
Ez igen. Ezek szerint ott már nem indul a vonat.

Ott sikerült feldolgozni a múltat és tanultak belőle, persze a volt NDK területén még most is vannak elszigetelt neonáci csoportocskák akik gyújtogatnak de majd kapnak két pofont aztán hazamennek.
A mi nyilasaink meg csak vonatozzanak nyugodtan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.