Széles Gábor magyar üzletember mint az Echo Televízió tulajdonosa, Szaniszló Ferenc, a tévé műsorvezetője, valamint Gyöngyösi Márton és Szaniszló Adrienn, a Jobbik frakciójának külügyi munkatársa is felkerült mások mellett azoknak a személyeknek a listájára, akiket Ukrajna szankciókkal sújt a Krím félsziget Oroszország általi elcsatolásával és a kelet-ukrajnai válsággal összefüggésben.

Petro Porosenko ukrán elnök szerda este írta alá azt a rendeletet, amellyel életbe léptette az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács (RNBO) határozatát "az Oroszország, illetve más, a Krím elfoglalásával és a Donyec-medencei agresszióval összefüggésbe hozható országok" magán- és jogi személyei elleni szankciók bevezetéséről.

Több ukrán hírportál, köztük a liga.net csütörtökön nyilvánosságra hozta a 105 jogi és 388 magánszemélyt tartalmazó listát. Az indoklás szerint a felsorolt személyek "valós, illetve potenciális fenyegetést" jelentenek Ukrajna "nemzeti érdekeire, nemzetbiztonságára, szuverenitására és területi egységére" nézve.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Széles hol marad már a világot rengető találmányával, mai az univerzumból állít elő energiát???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
@human: A nyelvének lukon való rezgetése szolgáltatja az energiát, végtelen mennyiségben.
Fradigege
Kötcsén mondta a Viktór, hogy azt akarja, hogy a magyarok már rutinból is a magyar termékeket vegyék. Erre, a várba Törökországból vásároltak új buszokat. Volt ott minden. Nyali-fali, dinom-dánom, smaci-puszi-popsi a törökkel az átadáson. Üzenhetné a Gabi haverjának a zsírmore, hogy rácuppanthatja magát az Ikarus felélesztésére, mivel nyakig benne volt annak tönkre tételében, miután az ölébe hullott. A nagyfejű vadállat. Ufóóó, gyűnnek az ufók Gabi bácsi.
varirmag
Pedig biztosan ÉLETÜK ÁLMA volt hogy ukrajnába menjenek !!!
Eriksson
De tulajdonképpen mi főbenjárót csináltak ott az Echósok? Mert ez az indok bárkire ráhúzható, ebből nem derül ki semmi konkrétum: „valós, illetve potenciális fenyegetést jelentenek Ukrajna nemzeti érdekeire, nemzetbiztonságára, szuverenitására és területi egységére nézve”.
Szóval Putyin nincs egyedül, míg ilyen "hatalmas" szövetségesei vannak...
öcsi55
De kár,hogy mi nem tujuk őket kitiltani !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.