Egyszerű alapanyagok, egyedülálló íz, Lazio tartomány egyik kevésbé ismert fogása, mind olasz mind nemzetközi szinten. A sajtos tészta olasz verziójának is nevezhetnénk ezt az étket, mely tésztából pecorino sajtból és tokaszalonnából és borsból készül. Talán nem meglepő, hogy az étel nevére és az eredetére vonatkozólag is több feltevés létezik. Az egyik szerint a recept Grisciano településéről ( Amatrice város közelében található) származik és eredetileg a környék pásztorainak az étke volt.

Forrás: izesitalia.hu
Feltöltő: izesitalia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.