"Irakban sokkal jobb. Ugyan veszélyes, de úgy legyen. Én biztosan hazamegyek" - íra az egyikük. Egy népszerű iraki Facebook-oldalon próbálják lebeszélni honfitársaikat iraki menekültek arról, hogy Finnországba jöjjenek. Egy videón három iraki menekült, Ali, Ali és Kadar azt mondják: “ha azon gondolkodtok, hogy idegyertek, komolyan, ne! Mi már azt fontolgatjuk, hogy hazamenjünk Irakba. Már bánjuk, hogy idejöttünk. Tévedtünk. A semmiért fizettünk hatalmas összegeket”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Finnországban egy jó tyúkhúslevest sem lehet főzni , kisujjnyi vastagnál nagyobbra nem nől meg a sárgarépa.
pbalage
remélem tudják az allahisták, hogy mi az a facebook.
Aki Én
Jól szervezett, arabul beszélő finn fiatalok kerítéspótló akciója. :))
36
Pech. Elfogyott a pénz, amit csak kölcsön kaptak, amíg vándoroltak. A csempészeken, instruktorokon keresztül, már úgyis visszajutott az összeg, kamatostul a hitelezőknek. Igaz? És nem várta őket a beígért ház, munka, autó, sok pénz. Pedig, van még északabbra is. Jó hideg. Tegnap, mondta Németh Lajos. "Skandináviába beköszöntött az igazi ősz." De jó is az. Két kedvenc évszakom. Ősz és tél. De ha gondja van a migránsnak, a mikulás hazájával, egy picit keletre fordul onnan, akkor pedig Putyin "szerető" karjaiba fonja őket. Oroszország elég nagy. Rőffel mérhetetlen, ésszel érthetetlen. Csak, nem igazán szeretik a muszlimokat.
Vége az utazásnak. Vissza!
KERKA
Finnország nem az arabok Mekkája. Ott ugyan jólét van, de azért meg is kell dolgozni. A naponta 5x imádkozóknak legfeljebb egy kis szőnyeget adnak, legyen mire letérdelniük, de hogy teljes ellátást +juttatást kapnának, na ezt felejtsék el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.