Egy 150 méter hosszú és 50 méter széles üreg keletkezett az MV Beagle kemping területén az ausztráliai Queensland szövetségi állambeli Inskip Pointban.

A kemping területéről 140 embert evakuáltak, miután megnyílt a föld és az óceán elnyelt egy autót, egy lakókocsit, egy szállítójárművet és néhány sátrat.

Kilyukadt egy tengerparti kemping Ausztráliában

Kilyukadt egy tengerparti kemping AusztráliábanFotók: MTI/EPA/Higgins Storm Chasing

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Eriksson: És a hívőkre is, tedd hozzá. Valamint a bűnösökre és az ártatlanokra, a csemőkre, az aggastyánokra és a kettő közötti korúakra. A kopaszokra, a szőkékre, barnákra, vörösökre, feketékre. Az Erikssonokra és a nem Erikssonokra, sőt a nemkatikra is. :DDD

Ez egyébként már a második ilyen történ az utóbbi időben, 2011 júniusában ugyanitt ugyanígy kilyukadt a föld. Félelmetes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@karma1: Nincs zanzásított linkem, s ezzel vagy foglalkozik valaki, vagy nem. Ha nincs időd, akkor nincs, biztos valami másra kell. De ilyen a napi rutin.
karma1
@Eriksson: Matol indul be a vallalkozasom, a mai ujsagban jelent meg az elso hirdetesem, eddig is rengeteget dolgoztam az inditason, es meg mindig van mit csinalnom boven...:o))
Sajna, most meg nem erkezett el a koldoknezes ideje szamomra...:o))) De koszi a lehetoseget, szep joejszakat Neked...:o)))
Eriksson
@karma1: Kívánok sok sikert, és erőt meg egészséget hozzá!
karma1
@Eriksson: Koszi szepen, erosen ramfer...:o))))
Levendula
@Eriksson: Nem kell izgulni, nincs isten, semmiféle istenség nem létezik, csak a buta fejekben élnek ezek.
Eriksson
@Levendula: Erről talán a híveket kellene megkérdezni. :) Világok születtek, világok pusztultak a hit nevében. A mai napig is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.