Két német nő hamarosan azért veszíti el az otthonát, mert az önkormányzat közölte: felmondja a velük kötött bérlakás-szerződést, ugyanis kell a hely a menekülteknek – tudósít az origo.hu.

Az egyik ilyen eset az 51 éves Bettina Halbey-é, akinek a szerződését már fel is mondták az Észak-Rajna-Vesztfáliai Nieheimben. A város polgármestere azt közölte az egyedül élő nővel, hogy megteltek a város menekültszállásai, ám további migránsok befogadására kötelezték a települést, ezért Halbey-nek mennie kell.

Hasonló cipőben jár az Eschbachban élő, 56 éves Gabrielle Keller, akinek legalább egy cserelakást felajánlottak. Igaz, azt nem fogadta el, hanem perelni készül.

A hatalmas botrányt kavaró esetek nyilván hozzá fognak járulni ahhoz, hogy a német politikai elit – szavazatvesztéstől tartva – viszonylag gyorsan kitegye a "megtelt" táblát az országra.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@Laila: ha az origón nem kommentelhető, annak is oka van. Valószínű, hogy sokakban nyomdafestéket nem tűrő véleményt váltana ki. Valószínű, hogy a németek is így reagálnak rá.
Már sokan kérik Merkel asszony lemondását, még a saját pártjában is elhangzott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Szóval itt tartunk! Merkel mutti örökre elásta magát! Mindent a betóduló vadaknak és az őslakosok menjenek a fenébe! Nem ez megy itt is? Ez a megélhetési lopás útja, mikor legalizálják a liberálfasiszták a bűnt!
Meddig tűrjük még ezeknek a senkiházi elmebetegeknek a tombolását! A vadakat meg azonnal haza kell zsuppolni, mindenféle könnyes, megható történet nélkül!
libellle
@kamazuka: na ja erre csupán annyit, hogy hülyeség. Igy terjednek buta hirek ugyanis nem ellégé értik vagy nem figyelnek eléggé oda arra ami ténylegesen el van mondva. Ellenben teljesen lényegtelen, a lényeg az, hogy mi még valóban egy jogállam vagyunk.
libellle
@Freewolf: te meg hülye maradsz amig élsz. PONT!!!
Freewolf
Nem kell a liberális kábítás! Merkel mutti a németek ellen fordult, mikor idegenek miatt kilakoltatna német rászorultakat. Akinek ez rendjén valónak tűnik, kezeltesse magát és a nézeteit, mert orbitális baromságok vannak az agyában!
Épp az ilyen torz agyú nemzetgyűlölők ellen kell határozottan fellépni és szembesíteni őket a hazugságaikkal!
36
@Freewolf: Ne legyen úgy, de hamarosan nem biztos, hogy bárki, bármilyen véleményt leírhat. Merkel, együtt ebédelve Mark Zuckerbergel az ENSZ-közgyűlésen, szinte letámadta a facebook alapítót, hogy ugyan a migráns ellenes véleményeket, cenzúrázzák ki. Zuckerberg, azt válaszolta, hogy már dolgoznak az ügyön. Nem akarnak szabad véleménynyilvánítást.
Freewolf
@36: Véleményterror és cenzúra, a szólásszabadság korlátozása, ami a liberális demokrácia vívmánya. Rosszabb lassan mint a náci Németország, de a szocialista rendszerek szájbefogatásos eljárásait már túlléptük! Nem véletlenül hívom ezeknek a híveit liberálfasisztáknak! Lám a többség a háta közepére sem kívánja a vadakat, de Merkel mutti még mindig erősködik!
A szavazófülkéket nem tudják cenzúrázni, a nyanyát úgy le fogják váltani a marha követőivel, mint a huzat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.