Csadorban, a Reichstag körül emelkedő minaretek előtt ábrázolták Angela Merkelt a német ARD csatorna Berlini jelentés című műsorában. Sok néző kiakadt – írta meg az Index.

Színtiszta szatírának szántuk a képet, semmi másnak. Ez megegyezik értékrendünkkel, és a leghatározottabban visszautasítjuk az iszlamofóbiára utaló vádakat

- magyarázta a csatorna a képről.

Muszlim nőként ábrázolták Merkelt, a németeknek ez már sok volt

A felháborodott nézők viszont azt sérelmezték, hogy az ARD műve nagyon hasonlít a Pegida nevű bevándorlóellenes szervezet megmozdulásain látott transzparensekre, amiken Merkelt szintén fejkendővel ábrázolják.

Az Index emlékeztetett: a Pegida legutóbbi tüntetésén 9000-en jelentek meg, és azt követelték, hogy a német kormány bírálja felül Merkel bevándorláspolitikáját, és “tisztítsák meg a nyugatot az arabokól”. A vezetőjük, Lutz Bachmann ellen vizsgálatot kezdeményeztek két dolog miatt is: 1. Hitlernek öltözött, 2. a bevándorlókat "mocskos disznóknak" nevezte. 

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem kell felháborodni..nemsokára ez lesz a divat..meg az ungabunga..

akik most sérelmezik ezt a képet, azok nemsokára megvilágosodnak,(késsel a torkukon), és helyeselni fognak..
főleg, ha a fajtiszta, mondhatni árja német lányokat is megungabungázzák hazafelé a suliból..

lesz itt nemulass...akkor már késő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@teuton: Tudja mindenki, hogy Merkel mutti a bajok okozója. Hülyeségeket beszélt, aztán meg mellébeszélt. Nem hülyék ám a németek és amikor a betóduló vadak erőszakosságával találkoznak, azonnal Merkel mutti ugrik be nekik. Lehet, még börtönbe is nyomják hazaárulásért!
teuton
Hat sztem elöbb lesz börtönben vagy menekül külföldre (Azsiaba a rokonokhoz!) orbancod! De töled ilyen hülyesegek josolgatasa mar szokasos...
Ludas Matyi
@teuton: Kis Pötsch en nem Magyar vagyok, de annyit en megtanultam magyarul, hogy ne vesszek el abban az orszagban ahol az anyam született. Hany nyelven beszelsz kis Pötsch, hany diplomad is van? En negy nyelven beszelek es irok meg ha nem is helyesen magyarul es 2 nyugat nemet diplomam van. Mid van neked ßarszaju? Kis getzi megveszlek böröstül- szöröstül, te kis baloldali majom. Ezert nem juttok elöbbre mert ilyen getzi szarkeverökkel van tele orszagotok mint te vagy! Remelm ha az elsö golyo elsül Magyarorszagon nem kell keresnie hogy hol vagy! Büdös szaju schwule Wixer!
Dr. Felipe
Remélem egyszer látjuk még g vicctort is cigány népviseletben az M1 en.
teuton
@Ludas Matyi: Ezt le tudod irni 4 nyelven? Erre jo az internet, ha bezartak mar az elmegyogyintezeteket, az örült primitivek itt kitombolhatjak magukat. Na persze meg szerencse, hogy demokracia van, mert különben az illiberalis allamban mar zart osztalyon lenne... Egyet meg azert elfelejtettel, hogy Napoleon is te vagy!
eszegfu
@Ludas Matyi: Ezért a hsz-ért kár volt a 2 diploma + 4 nyelv tudása ... jó lett volna ugy simán, "mezitlábasan" is:((( Engedelmeddel, az világos, hogy nem Te születtél M.o-n, hanem az édesanyád. Ha valóban 56 éves vagy, akkor vélelmezem, hogy édesanyád és talán apukád (ha csak nem német származásu) is ugy 1956. tájékán hagyta el az országot... tehát menekültek voltak.( Ha nem igy van, már most elnézésedet kérem!) És Te most a menekülteket gyülölöd?! Végül tisztelettel kérlek csinálj "rendet" otthon Németországban és szintén ott beszélj ilyen ocsmányul! Véleményed természetesen lehet, le is irhatod, de ne ebben a formában! Kösz.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.