"Európa értékeit védelmezzük" címmel közölt interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel a Focus című német hírmagazin a szombaton megjelenő, digitális formátumban péntek este kiadott számában. 

A Focus az interjú bevezetőjében kiemelte, hogy Orbán Viktor párhuzamos társadalmakra figyelmeztet és 20 millió menekülttel számol.

A kormányfő egyebek között elmondta: a görögök nem tartották be a schengeni szerződés előírásait, és ezzel "lehetetlen helyzetbe hozták Magyarországot és Ausztriát".

Magyarország azonban a magyar-szerb határon érvényesíti a szerződés előírásait, és ettől a héttől kezdve a magyar-horvát határon is így tesz. "Meglehet, hogy ez egyeseknek nem tetszik" – mondta Orbán Viktor.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@silber13: 10:01

Most méééé? Olyan szépen mutatnak a havasibercikével együtt,
mintha egy pár lennének ( ma már nincs tiltva ) :-))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: 10:41-re : Mozart tö5ök indulója törökös és induló? Egy frászt! Az igazi török induló Beethovené. Egy ún.: janicsár zenekar által játszott motivumból ered.
Csizmás Kond
@silber13: én az átdolgozásokra gondoltam...pl az internacionálé Bach-os változatára...előbb valami ilyesmit értettem...
silber13
@Horizont: Ez inkább relax muzsika, nem is akárki a szerző:
www.youtube.com/watch?v=baYw4nSXhV0
JAJMÁR
Csak elintézik valakik valahogy már, hogy az egész térség felkerekedjen, és akkor igaza lesz. Bár nem tudom hogy áll éppen a háború, mert most Izrael van a hírekben. Putyin eltűnt!
silber13
@Horizont: bezony! Nagyon megszerettem a zenéjét.
prime777
Gyerekek!Tudja valaki hogyan tudom magamat innen törölni?Profilt,mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.