Ez az új nyugati világ a kereszténység álarca mögött, a fehér emberek nyakába zúdít minden rosszat, az új pápa pedig hátat fordítva a heteroszexualitásnak, szemet huny a homoszexualitás növekvő térnyerése felett. Nem tesz különbséget jó és rossz között, átlép az ősi nyugati keresztény hagyományokon. A keresztény nyugat jelenleg egy olyan koncepciót vázolt fel, amely befogadja az orosz ortodox lelkeket és az egész birodalmat, amely valamiféle kegy gyakorlása a volt Szovjetúnió múltjának eltörléséért. Az euro-atlanti civilizáció három nagyhatalma – az Egyesült Államok (amely leginkább a mátrixra hasonlít, legkevésbé sem nemzetállamra), Anglia (intellektuálisan a legveszélyesebb, gondoljunk csak például Bacon lázadására) és Franciaország (amely 1789 óta hasznosan idióta tagja a pokoli hármas szövetségnek) -, olyan lázadó angyalok, akik bibliát forgatnak. Ez a bűnös civilizáció felelős a tudományosan megtervezett rendbontásokért, lázadásokért és olyan parádés napirendi pontokat...

Forrás: adatlistazo.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Eszembe sem jutna Putyin elnök államférfiúi nagyságát megkérdőjelezni, de az a véleményem , hogy efféle következtetések levonása talán nem az Ő kompetenciája. Ráadásul az ellenfelek sátánként való ábrázolása már elég régi mutatvány, ha jól emlékszem Reagan elnök pont az egykori Szovjetuniót becézte a Sátán Birodalmának. Jó lenne elolvasni erről egy mai francia gondolkodó véleményét is...
DR Eric CARTMEN
A mi püffedt pávatáncosunk példaképe és nagy barátja. Tudjátok, akinek eladósította az országunkat. Mit mondjak, összeillenek.
verum
Engem jobban meggyőzne Putyin, ha a kelet moráljáról beszélne...
Captain Blood
@Csizmás Kond: A Római Birodalmat a liberalizmussal összehozni... na ez már teljesítmény! :) Ja és történelmietlen.
Elfogadom, hogy Te ezt így gondolod, de nem ez volt az oka _elsősorban_!
Ha Putyin elmefolyását értékelni akarnám, azt mondanám túl sok volt a vodka.
Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom neked, hogy ezt a mostani menekülthullámot a KGB készítette elő és indította el? Persze nem pár hónap alatt, hanem évekkel ezelőtt történö előkészítéssel? Tudatosan alakítva az eseményeket Putyin olyan helyzetbe hozta az USA-t és az EU-t, hogy a saját kottájából játszanak! Nem részletezném az elmúlt pár év eseményeit, tudod ezt magadtól is jól(szomorú lennek ha nem így lenne).
Tehát Putyin eltervezte, a KGB kivitelezte és már csak várni kellett a megfelelő alkalomra.

Nos milyen egy ilyen??
Csizmás Kond
@Captain Blood: ...hát ha te mondod...
és még azt is elhiszem, hogy Putyin kérte az ámerikaiakat, hogy fegyverezzék az Aszad elleni erőket...különben ki a franccal tudott volna harcolni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.