A finn IL-TV Ouluban járt, ahol mintegy 50-60 menedékkérő éhségsztrájkkal tiltakozott a helyi rendőrség előtt az átmeneti tábor ellátási színvonala ellen. A migránsok ugyanazt az ételt kapják, amit a kétszázezres város iskoláinak diákjai, illetve idősotthonainak lakói, azonban sokuk szerint az étel ehetetlen, és inkább pénzt szeretnének, amiből bevásárolhatnak maguknak. A csapvizet sem hajlandók meginni – tette közzé a mandiner.hu a finn iltalehti.fi oldal alapján.

Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Ezt a cikket elolvasva, a videót megnézve igen elgondolkodik az ember leánya...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@36: Mi történt? Előveszik a rendőröket a "békés tüntetőket " + lassan kitüntetik.
fekete
Mar kezdodik.Mohamedeknak semmi sem jo.Kerjenek Markeltol!Par eve volt egy ket lakonk
ezektol a Mohamedektol,de epp,hogy csak nem hulyultunk meg.Ezek betegek agyra,par ev utan kikoltoztek,azota,nincs cifra babb,csak feher..Ezek ha fizetik a lakbert is veszelyesek.
Butautáló
@Mézike: Ami a Magyar viszonyokat illeti, igazad van. Hozzá lehet sütögetni az elcsépelt egyebeket is. Amíg van szegény Magyarországon, nem stadionokat, kisvasutat, romániai iskolát kellene építeni, stb.
Mézike
@Butautáló: de oda tolják a pénzt mert kell a szavazat.
Az ukrán nyugdíjasok lassan többen lesznek itt a határszélen mint a magyarok.:-(
Butautáló
@Mézike: El tudok képzelni egy másik világot is! Egy olyant, ahol a foci is ott van ahol megérdemli és az egészségügy, oktatás, nyugdíjrendszer és minden ami kell a jobb élethez IS ott van! Amikor a plakátháborút nem egymás vagy az idegenek ellen vívjuk, hanem a kábítószerek ellen! Amikor egy gyalogosan menekülőt nem ördögnek kikiáltva leköpjük és kizárjuk, hanem segítünk a nyomorán. Egy olyan szép időt kívánok Magyarországnak, amikor MINDEN EGYÉB fontosabb, mint a FideSS hatalmon maradása! Az a mostani világ fordítottja lesz!
Mézike
@Butautáló: De nem mindenki így képzeli. És az a baj hogy ők döntenek arról mire mennyit költünk. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.