A Németországba érkezett bevándorlók 90 százaléka nem megy el az ingyenes német oktatásra, derül ki a német bevándorlási hivatal felméréséből. A Der Spegel című lap egy Hamburgi menekültszállón készített felmérést, a felméréséből kiderül, hogy a migránsok 75 százaléka nem is akar megtanulni németül, de a maradék 25 százaléknak is a nagy része lusta hozzá vagy…

Forrás: hirtop.in
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Nem szoktak hozzá a tanuláshoz, ahol eddig éltek. De hol vannak az orvosok , mérnökök?
Persze majd az életerős férfi tanulni kezd ,meg dolgozni ,, mese ,,mese...
Munkafegyelem , munkamorál , német precizitás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Kezdjük ott, hogy a nevezett újság, Der Spiegel és nem Spegel.

Egyébként, nagyon sajnálom a német népet, mint német nemzetiségi, mert Merkel, nem szereti a német népet, mint nemzetet sem.(Soha nem felejtem el, amikor német gyerekekkel találkozott és az egyik kislány a kezében, lobogtatott egy kis német zászlót. Merkel odament hozzá és kikapta a kezéből, majd valahova, nem látható helyre eltette.) Undorító!
Hogy néz ki a Bundesadler is a Bundestag-ban?!
Egy bazi nagy, formátlan, undorító, semmihez sem hasonlítható, madár forma. Amerikai mintára a szárnytollai, mint sávok, a "madár" testén, csillagokkal. Borzasztó!
36
@karma1: A hollandok, naponta megdobálják, halálosan megfenyegetik, vagy fel is gyújtják a kormány tagjainak autóit. A királynak is csitítania kell a népet, mert nem fogadják el a kényszer betelepítést.

A bajor autógyártó, a BMW is próbált, kísérleti jelleggel 20 munkahelyet adni a migránsoknak, de semmilyen kritériumnak nem tudnak és akarnak megfelelni. A német nyelv tanárokat, lenézik és nem tanulnak.
varrólány
Nem szoktak hozzá a tanuláshoz, ahol eddig éltek. De hol vannak az orvosok , mérnökök?
Persze majd az életerős férfi tanulni kezd ,meg dolgozni ,, mese ,,mese...
Munkafegyelem , munkamorál , német precizitás...
36
@varrólány: Szégyeljék magukat az életerős férfiak!
A YouTube-on meg lehet nézni az orosz RT csatorna, közel egy órás, dokumentum filmjét, címe: Her War: Women vs. ISIS
A kurd nők harcolnak és mint a filmben látható, nő a parancsnok a férfiak között.
Mondhatom szép. A férfiak eljönnek, eltartottnak Európába a nők, meg csak harcoljanak.
karma1
@36: Ha olyan paranyi orszag lennek, mint Hollandia, akkor en is ezt tennem...:o)) (Megdobalnam a kormany autoit), de ha elnezed, akkor Uj-Zeland holland bevandorlokkal van tele, nekem van egy csomo holland baratom itt. Ok sem akarnak otthon elni, vajon miert?
karma1
@36: Tudod, szerintem ez a vallasuknak koszonheto: a ferfiak a vallas fo gyakorloi es betartatoi, ebben azt hiszem , ki is merul az osszes tevekenyseguk. Akik iszlam allamokbol jottek ide Uj-Zelandra, orvosnak, nyelvtanarnak, azok MIND NOK! Tehat nemcsak harcolnak, hanem tanulnak is, mostanaban a peldakepuk az a Maalawi nevezetu kislany, akit az ISIS meg akart olni, de a nyugati orvosok megmentettek, es a 15 eves kislany ferfiakat megszegyenito batorsaggal all ki a nok egyenjogusaga es tanulasa mellett. Nem vagyok noparti, csak ugy nezem az embereket, hogy valaki teljesit, dolgozik, vagy eppen tanul, mindegy, melyiket csinalja eppen, de hasznos tagja barmely tarsadalomnak, viszont az arab ferfiakat inkabb a lazsalas, lustasag, kepmutatas jelentette szamomra. Ugy allnak a munkahoz, hogy mas is odaferjen hozza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.