Egy palesztin férfi gépkocsijával szándékosan egy buszmegállóban várakozók közé hajtott, egy palesztin nő pedig késével rátámadt egy őt igazoltató biztonsági őrre vasárnap Ciszjordániában.

A Jediót Ahronót című újság honlapjának értesülése szerint ketten súlyosan, ketten közepesen-súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek a Tapuah nevű útkereszteződésben, ahol az autóbuszra várakozók közé hajtott nagy sebességgel a palesztin merénylő. A könnyebben megsérültek között van egy állapotos nő is.

A kereszteződésnél őrködő izraeli katonák rálőttek a járművet vezető, rámalláhi illetőségű, huszonkét éves gázolóra, akivel a jármű ekkor egy betonoszlopnak ütközött. A merénylő meghalt.

Egy órával később a ciszjordániai Bétár Illit nevű városka bevezető útjánál egy biztonsági őr egy palesztin fejkendős nőt igazoltatott, aki igazolványának átadása után kést rántott elő táskájából és könnyebben megsebezte az őrt, aki rálőtt.

A palesztin nőt kórházba szállították. Az erről készült videó a 18 éven feletti olvasók számára itt érhető el.

A szeptember közepén kezdődött terrorhullámban tizenegy izraelit öltek meg különböző, főleg késeléses merényletekben, az izraeli biztonságiak pedig hetvenkét palesztinnal végeztek, akik közül negyvenhárman terrorakciókat kíséreltek meg késekkel, más fegyverekkel vagy szándékos gázolással.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Latjatok, ezeknek ki se kell mozdulni otthonrol, tudnak otthon is bunozni...
profon
Ott, helyben kell fejbe lőni ! Meg azt is, aki a faluját és a gyerekeit ártatlanul lebombázták.
karma1
Latjatok, ezeknek ki se kell mozdulni otthonrol, tudnak otthon is bunozni...
Strong
Na igen...ez nagyon nagy gáz.

Nem tudom, hogy milyen módon lesz vége, amíg hősként ünneplik a merénylőket, és ha véletlenül meghalnak akkor pedig segélyt folyósít a palesztin kormányzat a dzsihadista családjának.
moiszikf
"A szeptember közepén kezdődött terrorhullámban tizenegy izraelit öltek meg különböző, főleg késeléses merényletekben, az izraeli biztonságiak pedig hetvenkét palesztinnal végeztek, akik közül negyvenhárman terrorakciókat kíséreltek meg késekkel, más fegyverekkel vagy szándékos gázolással."

És mi van, a többi 29-cel? Ők miért haltak meg?
Milyen rendcsinálás az, ami közel hétszer több halálos áldozattal jár, mint maga a "terrorhullám"?
Strong
@moiszikf: több magyarázat is lehet: pl: nem jutott el a megkísérlésig sem, mert a titkosszolgálatok kapcsolták le őket, vagy védelmezni kezdte az elkövetőt, amikor a hatóságok felléptek..
vagy egy autóval menekültek többen (köztük egy elkövető) - de a csapás a kocsit éri...

aki elkezdte, vessen magára...
moiszikf
@Strong: "aki elkezdte, vessen magára..." - Szerintem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.