Baleset esetén kötelezően elvégzendő feladatok, melyek a sofőr és a fuvarozó számára is enyhíthetik a következményeket, csökkentik a kár mértékét. Hajlamosak vagyunk úgy gondolni a balesetekre, hogy az igazán rossz dolgok mindig csak másokkal történhetnek meg. Csakhogy a baj soha nem jelentkezik be előre...

Forrás: karrendezes.eu
Feltöltő: karrendezes.eu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...hajtsunk és vezessünk óvatosabban...
Freewolf
@Csizmás Kond: Lehetek én óvatos. Öt éve egy negyven tonnás ukrán kamion ledobott az útról. Szó szerint. A rendőrök látva a roncsokat boldog születésnapot kívántak!
Csizmás Kond
@Freewolf: Szerintem és az ahogy tanítottak és tapasztaltam a kontrollált vezetésben ki tudsz kerülni mindent...olyan ez mint a számítógépes játék...csak figyelem kérdése.
Freewolf
@Csizmás Kond: A nulláson valaki híg trágyát öntött ki. Én megálltam, hatalmas köd volt és hiába húzódtam le közém és egy teherautó közé berobogott a rönkszállító pótos kamion. Engem ledobott az útról és rámhajtotta a tetőt. A kocsit totálkárra vették. Később beszéltem a sofőrrel oroszul és azt mondta, nem volt választása. Ha belém jön én halok meg, ha a teherautóba, akkor annak a sofőrje, így közénk robogott. Megköszöntem neki és elmentem vele az autópálya rendőrséghez, hogy segítsek. Ezt nem tudtam kivédeni. Mikor kiszálltam alig tudtam talpon maradni, úgy remegtem.
Csizmás Kond
@Freewolf: ...mongyuk a számítógépes játékon sem lehet mindig nyerni...:)
Freewolf
@Csizmás Kond: Igaz, de veszíteni bármikor! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.