A szélsőséges internetes fórumok figyelésére szakosodott SITE Intelligence Group szombat hajnali közlése szerint a dzsihadista csoportok a közösségi portálokon, elsősorban a Twitter üzenőportálon ünnepelték a Párizsban elkövetett terrormerényleteket.

A beszámoló szerint e fórumokon számos olyan bejegyzés olvasható, amelyek szerint az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet állhat a vérengzés mögött. A bejegyzéseket "Párizs lángokban", valamint "A Kalifátus lecsap Franciaországra" arab nyelvű hashtagekkel látták el.

A SITE szerint a dzsihadista csoportokhoz köthető közösségi fórumokon fotók is megjelentek a terrortámadásokról. Egy online hírcsatorna, amely az Iszlám Állammal rokonszenvez, a Szíriában végrehajtott francia légitámadásokat rója fel Párizsnak, megjegyezve, hogy "ma (Franciaország) is megízlelhette ugyanezt".

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
@nemkati: Nagyon édes vagy, ahogy felveszed az összes kesztyűt! Sajnos hatástalan igyekezet! Egyszerűen nem megy olyanokkal, akik csak sztereotípiákat ismételnek. Nem fognak sem utánanézni, sem elgondolkozni a dolgokon. Vagy mert lusták hozzá vagy mert nem képesek rá! Mindig egyszerűbb a többség gyűrűjéből kántálni a szamárságokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@nemkati: Minden lehetséges, benne van a pakliban.
nemkati
@Eriksson: Ja, azt hittem, tudsz valamit.
nemkati
@Eriksson: Ez egy érdekes írás, majd el fogom olvasni, de most el kell mennem. Beleolvastam, hát nincs új a nap alatt. A kerületben, ahol lakom, van a volt orosz kórház, legalábbis ez volt a neve sokáig. Amikor '89-ben az oroszok kimentek, az akkor rendkívül korszerű és kiválóan felszerelt épületegyüttesből álló területet szerette volna eladni az államnak, de nekünk nem kellett. Így aztán mindent leszereltek és elvittek, amit nem tudtak, azt megrongálták, összetörték. Pont, mint a franciák.
Mi is megtámadjuk az oroszokat?
Eriksson
@nemkati: Azért az nem ugyanaz, azért vitték mert nekünk nem kellett. De az oroszok azóta is békén hagynak minket.
mariaberta
És ezek után elvárják, hogy az európai országok segítsenek rajtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.