Még nem tért magához sem Párizs, sem pedig a világ a tegnap éjszakai borzalmas merényletsorozat után. Erős képek árulkodnak arról, milyen lehet most a francia fővárosban lenni.

MTI
MTI
MTI
MTI
MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ilyen lehet a nyugati eszmék globalizált világának a mindennapjai...
Sziszifusz
A 2010-es moszkvai metró robbantás is "nyugati eszmék globalizált világának mindennapjaihoz" tartozott ?
KERKA
A párizsi rendőrség különleges egységei nyolc terroristával végeztek éjjel, de több terrorista gyanús személyt el is fogtak.- Írj a Le Monde francia napilap internetes kiadása
A nyolc megölt terroristából hatan csak 1-2 hónapja érkeztek Európába és az Iszlám Állam harcosai voltak. Hamis papírokkal vagy papírok nélkül regisztrálták magukat.
Az ujjlenyomatuk alapján sikerült őket azonosítani, némelyikük simán végigjött a balkáni útvonalon és minden érintett országban átesett a regisztráción.
Ezeknek kell bármilyen juttatást adni? Különvonatot, repülőt és menjenek vissza oda, ahonnan jöttek. Barbárok, gyilkosok. Kígyók a keblünkön. De már megszállták Európát és pusztítás van, amerre mennek.
Méghogy nyugodt , békés népség. Akkorse, amikor alszik.
rugacs
Nem erről beszéltünk, hogy SENKIT se engedjünk be Európába tüzetes ellenőrzés nélkül?! Miközben Merkel, Faymann, Szanyi meg a többi állat arról papolt, hogy miért gátoljuk a tovább menésüket!
Már jöttek több, mint 300 ezren, ha ennyiből csak 300 a fanatikus iszlám terrorista, vagyis csak az 1 ezrelékük, akkor hányan fognak még meghalni ezután?
A szép és vonzó nyugati nagyvárosok életveszélyes helyek lettek, lesznek.
Miközben Magyarország - hozzájuk képest - tök biztonságos... egyenlőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.