Az AFP arról ír: ujjlenyomata alapján sikerült azonosítani az egyik párizsi öngyilkos merénylőt, akit a koncertteremnél történt gyilkosságok kapcsán gyanúsítanak.

A hírek szerint a férfi francia volt, az Europe1 szerint a Párizstól 35 kilométerre lévő Courcouronnes-ban élt.

A BFMTV úgy tudja, a támadó nem volt ismeretlen a rendőrök előtt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lackó50
Nekm az a furcsa, hogy ettől Európa a Francia trikolorba öltözött, mikor az orosz gépet lelőtték, akkor senki nem burkolta magát az orosz zászlóba. Pedig ott is sok ártatlan áldozat volt. Kettős mérce? Vagy őket nem kell sajnálni? A franciák részben maguknak köszönhetik. Miért kellett beengedni azt a sok depil bevándorlót? Ha a politikusai kicsit határozottabban léptek volna fel, akkor lehet, hogy ezt elkerülhették volna.
karma1
@Lackó50: Azert azt ne feledd, hogy a mai napig nem bizonyitottak be, hogy azt a gepet az IS robbantotta volna fol.
Tudom, az IS magara vallalta, de ez olyan veletlen egybeeses is lehetett, hogy VALAMI IDIOTA csinalt egy maganyos akciot, az IS meg kisajatitotta, hogy meg felelmetesebbnek tunjon a vilag szemeben. No befektetes, 100 %-os propaganda-haszon... Az IS rengeteget fordit a hirdetesekre, a sajat agyament ideologiajuk terjesztesere, tehat ez a baleset, (terrorista tamadas) csak jol jott a dicsekvo nagypofajuaknak...:o(((
szettevette
Ha az egyik merénylő tényleg francia volt, akkor igazán elgondolkodhatnának, hogy tényleg integrálható-e az a sok-sok "menekült", akik Európát megszállják. Olyanok mint az alvó "bomba". Egyszercsak bumm!!! És kitudja legközelebb, hol történik ilyesmi?
Lackó50
@karma1: Mindegy ki csinálta, attól még terrorista cselekmény volt sok ártatlan halottal, akik ugyanúgy megérdemelnék, hogy megemlékezzenek róluk, mint a franciákról. Mikor ők meghaltak a nyugat csak azonnal menekíteni akarta a turistáit és a járataikat más útvonalra terelték, de azt nem hallottam, hogy Merkel, Obama vagy a többiek nagyon siettek volna segítséget nyújtani az oroszoknak. Nem Putyint imádom, csak feltűnt a kettős mérce alkalmazása.
karma1
@Lackó50: Tevoleges segitsegre nem hiszem, hogy szukseguk lett volna, es amugy az USA embargot alkalmaz putyinnal szemben, nem tul jo baratok... putyin talan el sem fogadta volna a segito kezet. Viszont az egyutterzesukrol, gyaszukban osztozasrol azonnal biztositottak az oroszokat, ezt viszont lattam a BBC hiradasaiban...
Lepényleső
Csak az látszik,hogy az alma férges. Milyen,és mennyi a féreg? Titok marad amíg egyben a gyümölcs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.