Magyarországon keresztül érkezett Franciaországba annak a szír útlevélnek a tulajdonosa, amelyet a párizsi merényletek egyik helyszínén találtak – értesült a horvát RTL televízió vasárnap. 

Az útlevél tulajdonosa Görögországon, Macedónián, Szerbián és Horvátországon keresztül jutott Magyarországra, ahonnan Ausztria felé távozott. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták.

Párizs: Magyarországon keresztül érkezhetett az egyik merénylő

Az horvát RTL értesülései szerint a francia rendőrség elküldte az egyik merénylet helyszínén talált szír útlevél másolatát minden olyan országnak, amely érintett a migrációs válságban. A fénykép alapján kiderült, hogy az útlevél tulajdonosát október 3-án Görögországban, Lérosz szigetén, majd október 8-án Opatovacon is nyilvántartásba vették.

Az opatovaci sátortáborban ugyan nem vettek ujjlenyomatot a migránsoktól, de mindenkit lefotóztak.

Október 16-áig, a horvát-magyar zöldhatár lezárásáig, a horvát hatóságok a Közel-Keletről érkező bevándorlókat a magyar határra szállították tovább.

Ranko Ostojic horvát belügyminiszter újságíróknak úgy nyilatkozott: ha a merénylőt nyilvántartották volna az Interpol adatbázisában, Görögország valószínűleg nem engedi tovább. Horvátország minden olyan információt megoszt Franciaországgal, amely segíthet a merényletek körülményeinek kivizsgálásában – mondta.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@karma1: 11:02

Hagyjad már az egybites, buta, agymosott Emökét röfögni !
Nem tehet róla, hogy csak most engedték az ápolók a géphez...
kolozsvári román kis parasztlány... :-))) Egy parazita !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@világlátó: Ehhez nincs mit hozzátennem, a gondolataimat írtad le! Csak akkor győzhetünk, ha összefogunk, és abbahagyjuk a gyűlölködést! A határokról meg teljesen egyezik a véleményem a tieddel.
izo
@volvós: 1602 Nagyon lukra futottál hülyegyerek M.o dunántúli részén lakom sohasem voltam Erdélyben!Az meg téged minősít, hogy lerománozol egy magyart!
volvós
@izo: 10:26
Hozzád nem szóltam, Emöke...és ha lehet, húzd le a WC-t ...
Oszt menj vissza a kórterembe, vedd be a gyógyszert...
Kis primitiv szöröstalpu nyalóka !!
volvós
@izo: ...vagy magadat , tanulj meg magyarul irni, olvasni !
Bár a Csaucseszku elvtárs nem engedte ???
Ludas Matyi
@libellle: nem tudom ki a fasz vagy te a nagy pökhendiessegeddel, hogy minden forumozot leugatsz. Ha erdekel a RTL tulajdonosok listaja hivd fel öket es mert te egy Richard Gere Fan vagy neked elmondjak: 0221 4560!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.