A párizsi merénylők közül legalább ketten a belga fővárosból érkeztek a franciába. Mégpedig Molenbeek kerületből, amely kutatók szerint a radikalizmus központja Európában. Az erőszak tenyészhelye – mondja a kerületéről a brüsszeli városrész polgármestere a Reutersnek. Nemcsak Belgium félmilliós muszlim népességének radikalizálódott tagjai találtak itt otthonra, de a jelek szerint a francia iszlamisták is ide helyezték a bázisukat, itt tervelik ki a támadásaikat és itt fegyverkeznek fel, mielőtt átkelnének a határon, hogy aztán otthon csapjanak le. A pénteki terrortámadások elkövetői közül ketten biztosan innét indultak a 270 kilométerre lévő Párizsba: mindketten Brüsszelben élő francia állampolgárok voltak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A terroristák központja Brüsszelben volt, néhány száz méterre az uniós intézményektől. No brávó! Brüsszelben alszik a titkos szolgálat. Persze, most már egy hangyát is igazoltatnak, de már késő.
sokanvagyunk
@KERKA: ...ezért aztán szórjuk meg Szíriát!
36
Húha. Vigyázzon a polgármester úr, mert nem PC és nem pátyolgatja az amúgy, beilleszkedni sem akaró, muszlim csapatot, akik a szabad schengeni határ átlépést kihasználva, hozzák viszik a Kalasnyikovokat, lőszert, meg mindent. Még azért is felelősségre vonhatják az olyan hatalmas jégtörők, mint Juncker és Schulz, amiért elviekben nem támogatja a "depressziós" öngyilkos merénylőket.
silber13
@krumpli: Atomot? Nem vagy komplett! Megteszi egy kiadósabb napalm zivatar is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.