A kamubombája miatt letartóztatott Mohamed nevű kisfiú nagy karriert futott be, sorra találkoztak vele az amerikai nagyságok, kezdve Mark Zuckerberggel és Barack Obama amerikai elnökkel.

A gyerek szudáni származású apja már többször kiállt az iszlámellenesség ellen, és az is felmerült, hogy a gyerek által összerakott óra / kamubomba direkt készült ijesztőnek.

A 444.hu beszámolója szerint a család most anyagilag is profitálni szeretne a helyzetből (azon túl, hogy Mohamed már kapott egy katari ösztöndíjat):

a polgármestertől és a rendőrfőnöktől írásos bocsánatkérést kérnek, illetve 10 millió dollárt követelnek Irving városától és 5 milliót az iskolától, mert fizikailag és mentálisan is megviselte őket az etnikai és vallási hovatartozásuk miatti megalázó bánásmód. Erre 60 napot adtak az illetékeseknek, különben polgárjogi pert indítanak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Takarodjon oda Ahmed a bombájával együtt, ahonnan jött!
jancsipapa
Hát nem jobb volt egykor a vadnyugat . Rövid úton " lebeszélnék " őket a követelésről ...
karma1
Istenem, azert az MTI valahogy nincs a topon... A kisfiu egy komputer-vezerelt orat csinalt, es azt akarta Obamanak ajandekozni, ezert lekapta ot a biztonsagi szolgalat, megbilincseltek, par orat le is ultettek, mire kiderult, hogy nem bomba, hanem ebresztoora, es igen, 15 millio dollart kapott banatpenzt a fiu, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.