Hiába mondja azt a magyar miniszterelnök, hogy minden terrorista migráns, ez nem több a világ populista leegyszerűsítésénél. A valóság ezzel szemben az, hogy egyre többen menekülnek a fejlett világból dzsihádistának.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Azért a zöm többgenerációs bevándorló. A mostaniak közül sokan azt hiszem, unokáink biztonságát fogják veszélyeztetni, ha várnak addig. :-(
Nem a szegénység, a szélsőségességre való hajlam vezet barbár tettekre. A vallási elfogultságot figyelmen kívül hagyni pedig nagy hiba lenne.
katalin70
A politikai-gazdasagi elvtelenseg,a döntéshozok korruptsaga,alkalmatlansaga,erkölcstelensege vezetett ehhez a káoszhoz.Ez természetesen nem ment senkit az egyéni felelősség alól. Sőt, ilyenkor ismerhető fel az emberség. Sokra megyünk vele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.