A svéd hatóságok bevallották, hogy fogalmuk sincs, hová tűnt 14 ezer ember, akire a menekültpolitikai szigorítása miatt kitoloncolás várt volna. Valószínűleg sokan közülük elhagyták az országot, a többiek pedig egyszerűen illegalitásba vonultak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@karma1: :))) elképzeltem egy olyan füstölt vikinget, amelyik allah akbar feliratú szarvas sisakban kardozik a svéd társadalom értékeinek megőrzéséért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Butautáló: Rendben. Ellenben én a rugacs előtti hozzászólásodra gondoltam. Az meg, hogy többet lopott, netalán többet pazarolt, azért tűnik úgy, mert nyíltan teszik. A szocik ennyivel okosabbak voltak, ők fű alatt lopták szét az országot.
Butautáló
@enslaved: Unalmas állandóan azt látni, hogy a kamuzás megy állandóan és a Fidesz mindig ez alapján igazolja önmagát. Hazugságok és ferdítések Mo-n és a világon mindenütt! Egy ilyen álhír elég és már megy is az acsarkodás, pedig semmi igazságalapja nincs.
A lopást én elítélem nyílt és fűalatti formájában is! A Fideszt azért rühellem, mert e mellé még arrogánsak is! Valamint azért mert MINDENKIT hülyének néznek! Még Téged is!
kamazuka
Ez olyan mint a hazai munkanélkülieket nyilvántartó supercsapat.
Hát kiestek a nyílvántartottak köréből.
Ezzel is javítva a foglalkoztatottsági statisztikákat!
enslaved
@Butautáló: Na igen, de a hírek ugyanúgy jönnek a baloldalról is, és arra is ugranak ezerrel, holott ugyanúgy lehet az is álhír. Egyébként meg igazad van, a bulvár a világon az egyik legjobb üzlet.
enslaved
@Butautáló: A másik meg a játékipar:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.