A Leuven-i Katolikus Egyetem két asztrofizikusa egy írásukban kifejtették, hogy a gép nem zuhanhatott úgy le, ahogyan azt Törökország és Oroszország állítja. Szerintük az orosz vadászgép olyan sebességgel ment, hogy a török légvédelemnek ideje sem volt annyiszor figyelmeztetni a pilótákat, ahányszor mondták. Az oroszok állítása pedig a fizika törvényeinek mond ellent.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
"hiszen a gép nagyon gyorsan repült. Annyira, hogy 80 kilométert tett meg 80 másodperc alatt. Vagyis másodpercenként egyet. Szerintük képtelenség az, hogy a török légierő megjósolta azt, hogy egy ekkora sebességgel száguldó gép, hirtelen belép a légterükbe."

Akkor egy kis fizikaóra asztrofizikusoknak.A másodpercenkéti 1kilométeres sebesség az ugye 3600km/óra.A Szu 24-es végsebessége ideális esetben 1550 kilométer/óra.
Akkor most mi van fizikusok,benézett a ló az ablakon?:-)
papa.49
@hetöndöe: Nem gondolod hogy esetleg a firkásznak vannak gondjai a számokkal???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.