Bejárta az internetet annak a magyar kamionosnak a videója, aki megelégelve a francia autópályán kövekkel dobálózó bevándorló suhancokat, ijesztésképpen többször közel hajtott hozzájuk.

A sofőr egy szlovák cég, a Dabeda s.r.o. alkalmazásában áll, a hvg megkereste a kamionos munkáltatóját.

Peter Gratz megerősítette, hogy a sofőr náluk dolgozik, a cég által tervezett lépésekről annyit mondott: utasították, ne tegyen közzé magánvéleményeket, politikai véleményeket a YouTube-on vagy bárhol máshol, miközben dolgozik, különösen akkor ne, ha a cég kamionjait használja.

Arról nem szól a tulajdonos, hogy az ijesztgetés miatt felmond-e az alkalmazottjának, vagy bármilyen büntetést tervez-e kiszabni rá.

Nem rúgják ki a suhancokat ijesztgető kamionost

A hvg azt is megkérdezte: mi a helyzet, ha a menekültek megpróbálnak felmászni a kamionra, vagy kárt okoznak a rakományban. Peter Gratz azt mondta: az okozott károkért általában nem teszik felelőssé a sofőröket, de abban az esetben igen, ha az ő agresszív viselkedésük is szerepet játszik a helyzet kialakulásában.

Időközben maga a kamionos is közzétette a saját reakcióját, ebben többek között elismeri, hogy meggondolatlan volt, és közli, hogy a videó a „legbensőségesebb baráti körének” készült, illetve tudja, hogy nem szép dolog élcelődni a nyomorúságos embereken, de nem ő tehet róla, hogy ilyen helyzetbe jutottak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Mit keres egyáltalán gyalogos az autópályán???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Miért rúgnák ki ? Nem olyan vonzó pálya már a kamionozás , itt is lasszóval keresik a sofőröket , még gyorstalpalóra is befizetik a 0 kilométerest is.
Freewolf
Miért rugnák ki? Nem hajtott közéjük, ezt csak a librálhülyék állítják. A vadaknak nem kell semmiféle szabályt betartani?
vadnarancs
@Freewolf: Már meg nem hajtott közéjük? Librálhülye? Vedd be a gyógyszeredet, már az eddig általad kreált új szavakra sem emlékszel! Mielőtt baromságokat írsz előtte olvasgass kicsit.
F_Viktor
@Freewolf: Megnyugodhatsz, fél órája magától a kamionostól, azaz Jedytől hallottam a Zello kamionosoknak csatornán, hogy elbocsájtották állásából.
Most pár ismerősöm keres neki munkát Angliában és Olaszországban, mert nem akar magyar cégnél, de magyar bejelentéssel sem dolgozni.
A csatornán technopali nickkel holnap délelőtt megtalálhatod, jelenleg éppen viszik Magyarországra.
Freewolf
@F_Viktor: Íme a liberálfasiszta banda megint gyűlölködik a hazáját és Európát féltő ember ellen, ha ki merészeli mondani a véleményét a vadakról. Ezt a fajtát a tengerbe kéne zavarni, mert mindenkit megrágalmaz, tönkretesz, aki nem fogad szót a táj és nemzetidegen fajtájuknak! Mocsok csürhe, moslékzabáló sertés banda!
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.