A lehető leghatározottabban elítéli Szentgotthárd fideszes polgármesterének, Huszár Gábornak Izrael-ellenes kirohanását a budapesti izraeli nagykövetség – tudatta a külképviselet közleményben a Népszabadsággal.

 A polgármester szavai ismételten bizonyítják azt, hogy vannak, akik nem tanulnak a történelemből – fogalmaz a közlemény, hozzátéve: éppen az ilyen jellegű uszítás vezetett a zsidók legnagyobb tragédiájához Magyarországon is.

"Sajnálatos, hogy egy közszereplő, Szentgotthárd fideszes polgármestere – aki példakép kellene, hogy legyen a választókörzetében – ilyen hamis és nevetséges állításokat mond"

- írják.

Huszár Gábor az önkormányzati erőforrás-bizottság ülésén azt mondta, hogy szerinte Izrael állhat a november 13-i párizsi terrortámadás mögött. Mint mondta: bizonyos üzleti körök, amelyek mögött nagy valószínűséggel a zsidó állam állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni. A megdöbbentő kijelentést hangfelvétel is őrzi, amelyet a Nyugat.hu hozott nyilvánosságra.

Frissítés: A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja a szentgotthárdi polgármester antiszemita kijelentéseit, amelyek – mint írják – : ostobaságukból adódóan károsak lehetnek az emberek szellemi épségére is.

"A magyar jobboldal manapság már elmeháborodott összeesküvés elméletekben éli ki az elfojtott zsidóellenesség okozta frusztrációt. A szentgotthárdi polgármester kijelentése a bizonyíték arra, hogy nincs az életnek olyan mozzanata, amire kellő tájékozatlansággal és Izrael-ellenességgel ne lehetne szalon-rasszista fikciós regényt költeni" – írja a DK a közleményében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kicsoda az igazság
@Csizmás Kond: Csak az a baj, ha terjed a holdkórosság, egy ország válhat holdkórossá, s ezt nem engedhetjük meg még egyszer.
kicsoda az igazság
@Csizmás Kond: Szabadság van, és ez jó, ezért marad az érvekkel való meggyőzés, és bízunk benne, hogy a holdkórosok kisebbségben maradnak, vagy kigyógyulnak.
Csizmás Kond
@kicsoda az igazság: visszatérve az előző beírásodra, nem félsz hogy te is elkapod ?
vadnarancs
@Csizmás Kond: Ha nem megy a közeledbe, akkor nem kapja el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.