Míg a világ vezetői Párizsban a klímaváltozásról tanácskoznak, fél Kína kis híján megfullad a szmogtól. Mivel a következő nagy migrációs válság okai a túlnépesedett és élhetetlenné vált térségek lesznek, érdemes a pekingi levegőre figyelnünk.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Itt van az "eredménye az átgondolatlan, esztelen iparosításnak. Figyelmen kívül hagytak minden környezetvédelmi előírást. Munkahely van, de megfulladnak benne.
Levendula
@KERKA: Kínában gyártják az "ócó" árukat, sokat... Ez az eredménye. Belefulladnak a saját maguk által kreált szmogjukba...
KERKA
@Levendula: Persze, még ott vannak a szénbányák, ami ugyan kínaiak ezreinek adnak munkát, de a kitermelt szénnel fűtenek. És a füst meg gomolyog a városokban...
No és a rengeteg vegyi üzem, ahol a pet palackokból női pulóver alapanyag lesz, áh nem is folytatom, de az nagyon elkeserítő, hogy a gyerekeknél milyen gyakori a rákos megbetegedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.