Erre a következtetésre jutott egy friss tanulmány, amelyet a Szombat idéz.

Az összesen kilenc országra kiterjedő kutatások során több mint 40 ezer embert kérdeztek meg, akik közül csaknem 13 ezer volt muszlim. Megerősítést nyert: az antiszemita attitűdök jóval nagyobb mértékben mutatkoznak meg a muszlimok körében, mint amennyire ez az európai társadalmak egyéb rétegeire jellemző.

Kiderült az is, hogy az antiszemitizmus különösen erős a hívő és vallásgyakorló muszlimok körében, összefüggésben az iszlám fundamentalista értelmezésével.

A tanulmány megemlíti a közelmúlt antiszemita indíttatású támadásait,  így például azt, amikor 2015. februárban és márciusban 19 embert öltek meg Párizsban és Koppenhágában, és közülük legalább öttel biztosan zsidó származása miatt végeztek. 2014 májusában a brüsszeli Zsidó Múzeumban négy embert lőttek le, 2012-ben Toulouse-ban a zsidó iskola előtt három diákot és egy tanárt öltek meg, 2006-ban Párizsban Ilan Halimit megkínozták és meggyilkolták.

Nagy-Britanniában az antiszemita cselekedetek elkövetőinek 20-30 százaléka tekinthető muszlimnak, miközben ez a csoport az ország lakosságának csupán öt százalékát teszi ki. Franciaországban az elkövetők 30 százalékát vélik muszlimnak/arabnak, ha pedig ehhez hozzávesszük a felderítetlen esetek számát, akkor arányuk 50 százalék felett lehet, jóllehet a moszlimok a teljes lakosságnak csak 6-8 százalékát teszik ki.

További megdöbbentő részletek itt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@36: Bizony át kell írni a forgatókönyvet. Pedig olyan klasszul kitalálta már mi legyen az USA, Izrael És Szaud Arábia, az Iszlám Állam létrehozói. Most az a rengeteg pénz, amivel Európát tönkre akarták tenni, Orosz rakéták tüzében füstöl el. II. Vietnam anyagilag!
36
@Freewolf: Szomorú, hogy minden nap, dollár és euro, milliók mennek füstbe a harcokra. Üzemanyag, fegyver, katonák fizetése, ellátmánya, műszaki karbantartás, veszteség pótlása, felderítés, elhárítás, műholdak, azok földi személyzete fizetése, ellátása. ISIS támogatása.
Ebből a pénzből(csak egy nap kiadásából) szerintem, jól lehetne lakatni az összes éhezőt a világon.
De, hát mindíg kell ellenség. A mostanit jól kitalálták, ez évtizedekig emészti a pénzt.
verum
No, ugye most már világosabb, hogy miért tért át annyi jobbikos az iszlám vallásra!
Csizmás Kond
A kezük jócskán benne van a migrációban...szóval egyék meg amit segítettek főzni.
Freewolf
@36: És a magukat demokratikusnak és haladónak mondók teszik mind ezt, úgy, hogy közben az áldozataikat velünk kötelezően sajnáltatják!
36
@Freewolf: Ez az egész, most úgy lett "csinálva", hogy egy kiszámíthatatlan, gyilkos örvény legyen.

Jól előkészítették már évekkel ezelőtt mindezt, ha a gyerekekre gondolok. Dicsekszenek egymásnak a konzol "játékaikkal". Bennük utcai harcok. Robbanások. Elit katonai alakulatok a városokban. Terroristák és katonák. Semmi sem lepi meg őket. Nem tudnak külömbséget tenni. Még azon sem gondolkodnak el, hogy a játékban, van új élet. A valóságban nincs. Így veszély érzetük sincs.
Nyomják magukba az energia italt, majd könnyű drog és a kemény drogok. De, elég csak a minden hétvégi lerészegedés is a realitás érzék elvesztéséhez.
Ez a demokrácia. A szabadság. Dehogy is. Biorobot gyártás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.