Egyre durvább a helyzet Idomeninél, Görögország és Macedónia határán, miután a Macedónia korlátozni kezdte az országba beengedett migránsok számát. A macedón határőrség és a munkájukat segítő különleges egységek már a határon szűrik a bevándorlókat, és igyekeznek többségében csak szíriaiakat, irakiakat és Afganisztánból érkezőket tovább engedni.

De még ez a néhány ember is csak nagyon lassan jut át a határon, a többség kénytelen órákat, sőt napokat várakozni, többnyire a szabad ég alatt. A helyzetet súlyosbítja, hogy éjjelente egyre hidegebb a levegő.

A tömegjelenetekben többen megsérültek, sokan el is ájulnak. – írja a 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@wagabund: Látni látják, de nem hatja meg őket.
Ők védett személyek.
MÉG
libellle
@Szókrakész: Miután téged és a te országodat a téma nem érinti, MÈG nem kell stresselni magadat. Nektek van keritésetek, majd lesz körbe-körbe ugyhogy teljes biztonságban érezheted magad.
Szókrakész
@libellle: Akkor te minek szólsz bele itt mindenbe, hiszen te se itt élsz, ergo téged ez nem érint.
Érthető voltam?
libellle
@Szókrakész: èrteni értettem amit irtál. DE miután te mindig azzal az országgal foglalkozol 99 %-ban ahol én is élek, ezert szoktam neked válaszolni NÈHA:
verőce21
Óriási nyomás nehezedik erre a kis országra. Igazából nehéz megérteni, miért csinálják? Hiszen sem Uniós, sem nem NATO állam, ha igyekeznek is. (Sőt, talán még el sem ismerte önállóságukat sok európai.) Csak hálásak lehetnek nekik az EU-s országok.
Szókrakész
@libellle: Akkor most melyik országban élsz?
Mert én ugye foglalkozok Magyarországgal, az EU-val, Franciaországgal, Angliával, Belgiummal. Németo-val, Ausztriával, Oroszországgal, az USA-val, Irakkal, Szíriával, Törökországgal, ...
Te 99%-ban ezekben az országokban mindenhol élsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.