És természetesen az egyik mi vagyunk. Arról lett volna szó, hogy az azonos nemű párok, akiknek házasságkötésre nincsen lehetőségük hosszas együttélés utáni öröklése megoldódjon. Magyarország és Lengyelország azonban leszavazta a javaslatot. Az Európai Unió Tanácsában a soros elnökséget betöltő Luxemburg kezdeményezte az uniós igazságügyi miniszterek csütörtöki brüsszeli tanácskozásán az eltérő állampolgárságú, de azonos nemű párok vagyoni viszonyainak rendezését. Két jogszabályt terveztek. Olvassa el a cikket a Hírkút.hu Európai Unió rovatában!

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@verőce21: - Ja, természetesen itt egyéni véleményeket írunk.
Csizmás Kond
" a nemzetközi élettársi kapcsolatokban élők "
...ez mi a francot jelent ?
verőce21
@verum: (18:07) Te egy enyhe éttermi fogyatékosnak tűnsz inkább, ha nem értetted a választ, vagy mindkettő.
JAJMÁR
Nem értem miért nem mindegy az egyébként köze sincs hozzá embereknek, hogy örököl az egynemű pár a másik után, vagy sem? Na persze, értem én mégis, hiszen a szlogen: betartani, betartani, betartani! Siker, a reformok működnek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.