Münchenből Debrecenbe indít heti háromszori járatot a Lufthansa jövő április 11-től, méghozzá kis csinos, 78 személyes Bombardier CRJ-900-asokkal. – tájékoztat a repüléssel foglalkozó Egek ura blog.

Debrecen-München repülőjárat indul jövőre

A hétfő-szerda-pénteken közlekedő gép nem az üzleti turizmus szolgálja ki, noha, mondjuk a Debreceni Egyetem tudományos konferenciákat látogató közönsége biztos örül neki, hogy egy átszállással el lehet jutni Debrecenből New Yorkba.

A menetrend nem rossz: járat 9:45-kor száll fel Debrecenből és 11:25-kor landol Münchenben, a bajor fővárosból induló utasok 7:30-kor szállnak fel és 9:05-kor érkeznek a cívisvárosba. A Debrecenből induló utasok 130 müncheni csatlakozás közül választhatnak.

A gépek egész évben járni fognak, azaz nem csak szezonális járatról van szó. Az első időszakban a légitársaság 50 százalék körüli töltöttséget vár, melyet főleg a beutazó német utasokkal tölt meg a cég, a Debrecenből Münchenbe kiutazó magyarok száma vélhetően elenyésző lesz a járat indulásakor. – olvasható az oldalon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Ez elszomorító, mert Münchenben nincs krokodilfarm.
Eddig Floridába mentek Debrecenből a járatok.
silber13
Adják még ők lejjebb is! Voltak már ilyan nagyratörő tervek, aztán nem lett belőlük semmi,csak a pofára esés maradt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.